Închide meniul
Foto

Iubitul Anamariei Prodan a rupt tăcerea. Ce a putut să spună când a fost întrebat de relaţia cu vedeta

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2023, 19:30

Reclamă
Iubitul Anamariei Prodan a rupt tăcerea. Ce a putut să spună când a fost întrebat de relaţia cu vedeta

Flavius Nedelea a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan

Colaj Instagram

Iubitul Anamariei Prodan a rupt tăcerea. Flavius Nedelea este bărbatul care a făcut-o pe Anamaria Prodan să treacă peste divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi să radieze din nou de fericire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Anamaria Prodan, Flavius Nedelea doreşte să păstreze discreţia cu privire la viaţa sa personală. Bărbatul, care este mai tânăr cu 8 ani decât Anamaria Prodan, nu a dorit să ofere multe detalii despre viaţa sa personală şi că doreşte să nu vorbească mult despre acest aspect al vieţii sale.

Iubitul Anamariei Prodan a rupt tăcerea

Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a spus Flavius Nedelea pentru spynews.ro.

Prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat cine este noul ei iubit: „Nu am nimic de ascuns. E fabulos!”

A apărut prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat cine este noul ei iubit. Agentul de jucători ar fi într-o relaţie cu milionarul român Flavius Nedelea, cel care este proprietarul unui hotel boutique în Centrul Vechi şi construieşte un complex de cinci stele în Delta Dunării.

Agentul de jucători a oferit prima declaraţie după ce numele bărbatului care i-ar fi luat locul lui Laurenţiu Reghecampf, în viaţa vedetei de 50 de ani, a apărut în presă. Anamaria Prodan nu a pronunţat numele noului iubit, dar nici nu a negat că ar fi într-o relaţie cu Flavius Nedelea. Bărbatul este cu 8 ani mai tânăr decât ea şi este considerat unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România. Averea lui este una considerabilă.

Reclamă

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Cei trei copii ai Anamariei Prodan (Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf Jr) ar fi fost văzuţi aproape zilnic la un restaurant al afaceristului originar din Tulcea.

Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au spus şi prieteni apropiaţi ai cuplului, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Cum ar fi fost cucerită Anamaria Prodan de noul bărbat din viaţa ei

Anamaria Prodan a rămas surprinsă când iubitul ei a plătit nota de plată la un restaurant, fapt care i s-a părut „fascinant”. Impresara a declarat că bărbatul a început să îi „dicteze totul”, deoarece a început să o cunoască foarte bine.

Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionaşcu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și