Închide meniul

Jasmine Paolini s-a calificat în semifinale, la Wimbledon! A trecut de Emma Navarro în doar 58 de minute

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 23:37

Reclamă
Jasmine Paolini s-a calificat în semifinale, la Wimbledon! A trecut de Emma Navarro în doar 58 de minute

Jasmine Paolini s-a calificat în semifinale, la Wimbledon!

Profimedia Images

Jasmine Paolini s-a calificat în semifinale, la Wimbledon! Sportiva din Italia, cap de serie numărul 7, s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de grand slam, al 3-lea al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paoloni a trecut în sferturi de sportiva americană Emma Navarro, din SUA, locul 17 mondial, scor 6-2, 6-1.

Jasmine Paolini s-a calificat în semifinale, la Wimbledon!

Meciul a durat doar 58 de minute, notează news.ro.

În semifinale, Paolini va evolua cu croata Donna Vekic, locul 37 WTA.

„Mai ai şi alte întrebări?” Novak Djokovic s-a ridicat şi a plecat în timpul interviului cu BBC! Ce l-a scos din sărite pe sârb

Novak Djokovic s-a ridicat şi a plecat în timpul interviului cu BBC, după victoria din optimile de finală de la Wimbledon, cu Holger Rune. Sârbul s-a impus categoric în meciul de pe terenul central cu 6-3, 6-4, 6-2, după 2 ore şi 5 minute de joc.

Reclamă
Reclamă 4

Partida nu a fost însă lipsită de controverse. Sârbul i-a mustrat pe fanii danezului şi i-a acuzat de lipsă de respect în timpul partidei din optimi.

Djokovic a dat un interviu pentru BBC, dar conversaţia a durat câteva zeci de secunde. Sârbul a fost iritat de întrebările legate de publicul de la Wimbledon şi s-a ridicat şi a plecat, după ce l-a „certat” pe jurnalistul englez şi a răspuns scurt despre meciul cu Alex De Minaur din sferturi:

„Mai ai şi alte întrebări în afară de cele despre public? Eşti concentrat numai pe asta sau mai ai şi alte întrebări despre meci?”, a spus Djokovic.

Reclamă

Jurnalistul BBC a încercat să îşi justifice întrebările spunând că Djokovic a fost cel care a adus în discuţie conflictul cu publicul. „Asta e deja a treia întrebare. Am spus ce am avut de spus”, a continuat Djokovic.

Următoarea întrebare a fost legată de meciul cu Alex De Minaur din sferturile de la Wimbledon. Djokovic a răspuns scurt, după care s-a ridicat şi a părăsit interviul: „Abia aştept meciul. Va fi dificil. Mulţumesc”.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

12:05

VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY

11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și