Închide meniul

Koke a declanşat nebunia chiar acasă după titlul uriaş câştigat de Atletico! A adus trofeul printre artificii şi fumigene

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 9:59

Koke a declanşat nebunia chiar acasă după titlul uriaş câştigat de Atletico! A adus trofeul printre artificii şi fumigene

Twitter Koke

Koke a declanşat nebunia chiar acasă

Astfel, un videoclip publicat de Marca îl arată pe Koke ajungând la vila sa, acolo unde îl aşteptau zeci de prieteni şi fani. A cântat cu trofeul în mână, în timp ce restul oamenilor au dat drumul la artificii şi fumigene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Koke a declanşat nebunia după titlul câştigat de Atletico: „Am fost căpitan şi am trăit fericit fiecare moment”

Înainte de petrecerea de acasă, Koke a vorbit despre nebunia acestui titlu câştigat în faţa coloşilor Real Madrid şi Barcelona. „Am avut încredere unii în alţii. Multă lume nu a avut încredere în noi, mai ales când distanţa de urmăritoare s-a micşorat, dar e normal.

Fiecare titlu este special, fiecare are momentele lui, dar acum am fost căpitanul, am trăit fericit fiecare moment. Am fost mândru în 2014 şi sunt mândru şi acum”, a spus căpitanul Koke, citat de marca.com.

Unitatea clubului de pe „Wanda Metropolitano” a fost arătată şi de reacţia pe care echipa feminină a lui Atletico a avut-o fix la finalul meciului de la Valladolid. Fetele au sărbătorit la masă titlul câştigat de Suarez şi compania.

Reclamă

Diego Simeone şi Luis Suarez, primele reacţii după titlul câştigat de Atletico Madrid

Diego Simeone şi Luis Suarez au oferit primele reacţii după ce Atletico Madrid a câştigat titlul de campioană în La Liga în sezonul 2020-2021. Atacantul uruguayan, dat afară de Barcelona, nu a ratat ocazia să îşi taxeze fosta echipa.

“Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine.

Reclamă 4 / 0/3

Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul. Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a declarat Luis Suarez, cu lacrimi în ochi.

Diego Simeone a ţinut să îi amintească pe fanii lui Atletico Madrid cre au pierdut lupta contra coronavirusului.

„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm.

Sunt diferite cele două titluri (n.r. comparativ cu cel din 2014). În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an.

În primele 32 de etape am fost extraordinari, am un respect total pentru jucătorii mei, pentru randamentul pe care l-au dat. Au avut atitudinea perfectă. Au fost momente foarte dificile”, a declarat Diego Simeone.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și