Închide meniul

„La o mie de fraieri cărora le-am luat banii…!” Dezvăluiri inedite făcute de un milionar român. „Mâncam pâine prăjită cu untură şi usturoi. Era minunat!”

Reclamă

Publicat: 4 iunie 2021, 19:58

„La o mie de fraieri cărora le-am luat banii…! Dezvăluiri inedite făcute de un milionar român. „Mâncam pâine prăjită cu untură şi usturoi. Era minunat!

captură playtech.ro

Cristian Ţânţăreanu

Dezvăluiri inedite făcute de un milionar român! Cristian Ţânţăreanu susţine că a făcut avere din afacerile imobiliare datorită petrecerilor pe care le dădea la Corbeanca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri inedite făcute de un milionar român

„Cea mai bună perioadă a mea este pe pandemie. E o explozie de oameni care vin, care stăteau în penthouse în Dorobanți. Una e să dai 500.000 de euro pe acolo, alta să dai 200-300.000 de euro pe o casă cu teren

Am avut trei țepe mari în viața mea. Dar mai beau un șpriț și uit. Am pierdut 40-50 de milioane de euro în afaceri. Petrecerile de la Corbeanca au fost cea mai bună reclamă pentru afacerile mele. Deși nu am urmărit asta.

La o mie de fraieri cărora le-am luat banii, pot să dau și eu doi dolari de om pentru o masă de Crăciun. Da, n-am dat niciun ban pe reclamă”, a spus Cristian Ţânţăreanu, la Kanal D.

Cristian Ţânţăreanu a învins cancerul

După ce a scăpat de cancer, boală pe care o descoperise în 2016, Ţânţăreanu s-a apucat de construcţii. Acum, lucrează la noua locaţie la Paradisul Verde, pe malul lacului. Acesta are o avere de aproape 30 de milioane de euro.

Reclamă

„Toți banii îi investesc. Mi-am cumpărat un apartament la mare, de curând. Am luat 3 milioane de euro credit, am făcut o socoteală cu copiii și ne mai trebuie vreo două pentru o investiție de 15 milioane de euro. Pentru mine, banii nu au nicio importanță. Sigur, umilința copilăriei nu-mi prindea bine, dar nici asta nu a contat prea mult. Aveam pâine prăjită cu untură, cu usturoi, era minunat”, a mai spus milionarul în vârstă de 77 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și