Închide meniul
Foto

Larențiu Reghecampf i s-a plâns milionarului care va fi nașul de botez al copilului cu amanta Corina Caciuc. „Cum să-l dai afară din casă fără nimic?”, întrebarea care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 18:37

Larențiu Reghecampf i s-a plâns milionarului care va fi nașul de botez al copilului cu amanta Corina Caciuc. „Cum să-l dai afară din casă fără nimic?”, întrebarea care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Reghecampf nu are liniște și primește atacuri în valuri. Soția lui i-a făcut și plângere penală pentru sumele uriașe pe care le-ar fi transferat din conturile comune în cele ale Corinei Caciuc. Anamaria Prodan și-a ieșit din minți când a aflat, de la prieteni, că Laurențiu s-ar fi destăinuit că a plecat cu mâna goală la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce ar fi plecat Laurențiu Reghecampf la amanta Corina Caciuc

Agentul de jucători tocmai dezvăluise că Reghecampf ar fi luat cu el două ceasuri care valorează sute de mii de euro. A oferit chiar și mai multe detalii, când și-a adus aminte de discuția purtată cu milionarul Adrian Thiess.

S-a dus bâzâind pe la Adrian Thiess și a spus: ‘Vai, uite ce s-a întâmplat, eu am plecat cu punguța asta, fără nimic!’. Și mă sună Thiess, care e un prieten foarte bun al nostru, supărat foc: ‘Băi Ana, așa de rea să fii, să-l dai afară din casă fără nimic?’. I-am spus: ‘Ți-a luat Dumnezeu mințile?’. Omul a plecat cu toate geamantanele, le-a băgat într-un Rolls-Royce, în Ghost.

(Codin Maticiu: A și muncit. Dacă valoarea voastră este 100 de milioane, el are dreptul la 50, tu la 50) Dar ce facem când tu vinzi 50 ai mei, îi transferi amantei, și pleci și cu 50 ai tăi. (Codin Maticiuc: Cât să îi fi transferat?) Încontinuu, încontinuu!„, a declarat Anamaria Prodan într-un podcast cu Cosmin Natanticu și Codin Maticiuc.

Citește și:

Ce naş de botez a ales Laurenţiu Reghecampf pentru copilul pe care îl va avea cu Corina Caciuc

În momentul în care s-a aflat că Corina Caciuc este însărcinată, Thiess a dezvăluit că își dorește să fie nașul de botez al celui de-al treilea băiat pe care îl va avea Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da (n.r. va fi naș). Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special„, spunea, în luna octombrie Adrian Thiess.

Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă că ar fi vorba de așa ceva și a fost sigură că afaceristul român a glumit. „Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa copilului”, a transmis impresarul.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și