Închide meniul
Foto

Larisa Drăgulescu a luat o decizie radicală. Renunță la jobul din care a câștigat 2 milioane de euro: „Vreau să mă opresc din ce fac!”

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 8:44

Reclamă
Larisa Drăgulescu a luat o decizie radicală. Renunță la jobul din care a câștigat 2 milioane de euro: „Vreau să mă opresc din ce fac!”

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu

Instagram Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit după divorțul de Marian Drăgulescu și vrea să aibă un copil și cu actualul soț. Vedetă pe platfomele pentru adulți, Larisa Drăgulescu a anunțat că mai vrea un an să activeze în această industrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu vrea să renunțe la videochat

„Vreau să mă opresc din ce fac, cu astea interzise minorilor din mediul online. În maxim un an vreau să fiu mamă din nou. Soțul meu nu are copil și vreau să-i facă unul. Vreau să-i îndeplinesc dorința cea mare. Mă văd mamă iarăși, dar mai întâi să mă opresc din activitatea asta, Totuși am 38 de ani, nu mai ține așa, am o vârstă. (…)„, a spus Larisa Drăgulescu la XNS, conform spynews.ro.

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și