Închide meniul
Foto

Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei. Fosta gimnastă e foarte fericită în braţele fostului iubit al lui Bernie Szocs!

Reclamă

Publicat: 22 aprilie 2023, 11:26

Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei. Fosta gimnastă e foarte fericită în braţele fostului iubit al lui Bernie Szocs!

Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei

Larisa Iordache în sala de gimnastică / Instagram

Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei. Fosta gimnastă are o relaţie cu Cristian Chiriţă, fostul iubit al lui Bernadette Szocs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După retragerea din gimnastică, Larisa Iordache şi-a găsit fericirea. Chiar dacă în spaţiul public au apărut unele controverse legate de relaţia cu Cristian Chiriţă, Larisa Iordache a ales să nu se mai ascundă şi să le arate tuturor cât de fericită e în braţele fostului iubit al lui Bernie Szocs.

Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei

Eu, tu şi marea”, a scris Larisa Iordache în descrierea pozei romantice cu Cristian Chiriţă.

În poza respectivă cei doi se pregăteau să se sărute.

Fotografia a adunat mii de like-uri pe reţeaua de socializare. Numeroase persoane le-au transmis celor doi felicitări pentru relaţia lor. Au existat însă şi persoane cârcotaşe.

Reclamă

Până la Crăciun sunteți deja istorie cu relația și cu marea”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase. „I-ai furat iubitul lui Bernadette”, a comentat altcineva.

Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei / Instagram
Larisa Iordache a publicat prima fotografie cu iubitul ei / Instagram

Larisa Iordache a negat că i-a „furat” iubitul lui Bernie Szocs

Larisa Iordache a negat că i-ar fi „furat” iubitul lui Bernie Szocs, aşa cum au speculat anumite voci. Fosta gimnastă a precizat că jucătorul de tenis de masă era singur în momentul în care Larisa Iordache a început o relaţie cu el.

Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Reclamă 4 / 0/3

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

Cristian Chiriţă este campion la tenis de masă cu CSM Constanța.

Au apărut deja împreună în public!

În această lună Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă s-au afişat împreună în public, ca un cuplu.

„(Reporter: Larisa, ţi-ai găsit liniştea sufletească alături de noul iubit?) Da! Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte foarte mult, iar asta ne ajută. E totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Ne-am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte. Acum depinde de fiecare cum pune problema. Noi am pus o simplă poză şi sperăm să fie totul foarte lin”, a spus Larisa Iordache.

Cristian Chiriță a ţinut să o laude pe noua lui iubită. Este în extaz alături de medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012).

„(Reporter: Ai făcut-o să roşească) Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Şi eu mi-am găsit liniștea sufletească. Este cea mai mare campioană”, a declarat Cristian.

 

Reclamă
Recomandări
  • Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă sunt foarte fericiţi împreună
  • Fosta gimnastă şi-a găsit liniştea în plan personal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și