Închide meniul

Larisa Iordache, răbufnire incredibilă de Paște după ce a fost jignită din nou de români! ”Nu doresc nimănui să se simtă atât de rău de Sărbători”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2020, 12:52

Larisa Iordache, răbufnire incredibilă de Paște după ce a fost jignită din nou de români! ”Nu doresc nimănui să se simtă atât de rău de Sărbători”

AntenaSport

Larisa Iordache nu mai ajută Poliția

Ulterior, gimnasta a renunțat să mai ajute secția 22, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea la tendonul ahilian. Asta chiar dacă CS Dinamo, clubul de care aparţine, ţine de MAI.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache a răbufnit de Paşte

”Este Paștele și pentru mine și mi-am dorit liniște și încă îmi doresc. Însă unele persoane s-au lăsat conduse de răutate și oarecum s-au răcorit trimițându-mi mie mesaje răutăcioase sau jignindu-mă fără a mă cunoaște personal.

O să povestesc eu câte ceva despre mine. Simt nevoia de a liniști apele, pentru că eu sunt o persoană mai sufletistă, care se gândește de două ori înainte de a spune ceva. Niciodată nu am făcut rău intenționat și nu am jignit, pentru că mie nu îmi place asta… Mulți dintre noi scoatem la suprafață părțile negative, fără a cunoaște cu adevărat motivele. Eu sunt o fată simplă, ce iubește sincer și trebuie să învăț să nu mai pun la suflet toate răutățile și să mă gândesc mai mult la mine. Mă implic în tot ceea ce fac și îmi place să cunosc persoane noi de la care am ce învăța. Îmi place să văd partea bună a lucrurilor, să fiu veselă și să iubesc, pentru că asta îmi ține sufletul tânăr și în viață.

Dar cu toate astea, oamenii vorbesc urât în cele mai multe cazuri, pentru că nu mă cunosc. Nu știu ce motive ar avea și asta mă face curioasă să întreb de ce? Am muncit de la 5 anișori și jumătate pentru a ajunge omul care sunt acum. Am respectat fiecare om care mi-a ieșit în cale și niciodată nu am ridicat ochii din pământ dacă am greșit cu ceva.
……………………………..

Am muncit zi de zi pentru ce am în momentul de față. Am ajuns la o concluzie: nu doresc nimănui să se simtă atât de rău de Sărbători. Și nici nu o să ajung în stagiul în care eu să scot la iveală partea mai puțin bună din mine, pentru anumite persoane care critică în necunoștință de cauză”, au fost rândurile impresionante ale Larisei Iordache, apărute pe contul personal de Instagram. 

Reclamă

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și