Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după ce iubita lui, Corina Caciuc, a fost umilită în public de Kamara. ”Și eu am avut 19-20 de ani”

Reclamă

Publicat: 22 februarie 2022, 9:10 / Actualizat: 22 februarie 2022, 17:11

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după ce iubita lui, Corina Caciuc, a fost umilită în public de Kamara. ”Și eu am avut 19-20 de ani”

Laurențiu Reghecampf a răbufnit

Colaj Instagram

”Eu nu am nicio problemă. Mi se pare urât. Și eu am avut 19-20 de ani. Toți am făcut, la un moment dat, ceva. Să ies acum să spun că am fost cu nu știu cine. OK, și? Și ce?’.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, despre relația Corinei cu Kamara

Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. N-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece. Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez.

Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii’, a spus Reghecampf, la Podcastul lui Măruță.

Ce spunea Kamara despre relația cu Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Kamara a dezvăluit că nu a mai vorbit cu Corina de mai mult de un an, aflând întâmplător că este iubita lui Laurențiu Reghecampf atunci când i-a trimis filmulețul în care îi ținea lecții de viață.

”Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.

Reclamă

Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, spunea Kamara, cu ceva timp în urmă.

Citeşte şi: Filmul ”invaziei” ruse în Ucraina. Care sunt de fapt granițele republicilor Lugansk și Donețk, unde poate acționa armata rusă

Cu ce se ocupă Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit cu ce se ocupă de fapt. Asta după ce a fost acuzată de Anamaria Prodan că l-a convins pe Reghe să ia din banii familiei sale pentru a o întreţine.

Reclamă 4 / 0/3

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și