Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, copleşit de emoţii: „Te iubeşte tata enorm!” Fiul său cel mare, apariţie după derapajul înfiorător

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 19:04

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a fost copleşit de emoţii de ziua lui Laurenţiu Reghecampf Junior, băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Antrenorul Universităţii Craiova a transmis un mesaj emoţionant pentru Bebeto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Luca Reghecampf, cel care a fost în centrul unui scandal uriaş, a ţinut să marcheze de ziua de naştere a fratelui său mai mic.

Laurenţiu Reghecampf, copleşit de emoţii: „Te iubeşte tata enorm!”

Laurenţiu Reghecampf a postat pe reţeţele de socializare o imagine cu el şi băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Iar mesajul este unul emoţionant.

„La mulţi ani, băiatul meu frumos! Te iubeşte tata enorm!„, a fost mesajul impresionant postat de Laurenţiu Reghecampf. Şi Luca, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, a ţinut să îşi felicite fratele de ziua de naştere. Imaginea cu Luca şi Laurenţiu Reghecampf junior a fost postat de Asiana Peng, iubita fiului cel mare al antrenorului Universităţii Craiova. Laurenţiu Reghecmapf mai are un fiu şi cu Corina Caciuc.  (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Luca Reghecampf a fost în mijlocul unui scandal monstru, după ce a avut un derapaj antisemit înfiorător. De altfel, chiat antrenorul Universităţii Craiova s-a disociat de afirmaţiile fiului său cel mare şi a avut o discuţie cu acesta în care i-a explicat gravitatea gestului său. Luca Reghecampf a făcut un comentariu antisemit pe reţelele de socializare. Comentariul a fost făcut după un episod sângeros ce a avut loc în Cisiordania.

1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

Reclamă 4 / 0/3

2. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţeles semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale şi îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de aceasta afirmaţie a fiului meu major, Luca„, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf.

Pentru mesajul postat pe reţelele de socializare, Luca Reghecampf riscă o amendă uriaşă şi chiar să ajungă la închisoare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și