Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii, lângă Corina Caciuc, după divorţ: „Om liber şi împlinit!”

Publicat: 24 august 2023, 12:59

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii, lângă Corina Caciuc, după divorţ: „Om liber şi împlinit!”

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre Corina Caciuc:

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii lângă iubita lui, Corina Caciuc. Antrenorul Universităţii Craiova şi-a găsit liniştea după divorţul de Anamaria Prodan. Imaginile postate pe reţelele sociale arată cât de bine se simte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” are 47 de ani şi a trecut deja prin două divorţuri. S-a despărţit de Mariana Pfeiffer şi de Anamaria Prodan, din fiecare căsnicie având câte un copil. Anul trecut s-a născut şi fiul pe care îl are din actuala relaţie.

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii, lângă Corina Caciuc

Reghecampf a anunţat că este de trei ani într-o relaţie cu Corina Caciuc. Au locuit împreună în Azerbaidjan, în perioada în care tehnicianul era pe banca lui Neftchi Baku. Reveniţi la Craiova, aceştia par a se simţi minunat.

Antrenorul echipei lui Mihai Rotaru a postat un colaj cu mai multe fotografii cu micuţul Liam şi cu iubita lui. A primit mii de aprecieri, iar fanii au remarcat cât de fericit este „Reghe”. A fost detaliul care le-a atras tuturor atenţia. Corina este cu 17 ani mai tânără decât antrenorul Universităţii Craiova şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Felicitari pentru ca ai ales sa iti schimbi drumul si sa mergi catre fericire!„, „Peste tot doar zâmbește Laurențiu, mă bucur ca se simte un om liber, fericit și împlinit„, „O familie frumoasă, vă doresc să fiți fericiți și sănătoși. Toată viața doar împreună, să zambiti tot timpul. Laurenţiu, se vede pe chipul tău fericirea„, „Foarte frumoasă familie, cu un copil minunat” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Reghecampf nu s-a ferit şi a povestit când s-a întâlnit prima oară cu Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, anul trecut, într-un podcast.

Laurenţiu Reghecampf, reacţie emoţionantă după ce s-a întors în România cu Corina Caciuc

Reghecampf este în faţa unei noi provocări, după ce a rezistat un singur sezon la Neftchi Baku. A fost demis ca urmare a rezultatelor sub aşteptări. Alb-negrii au terminat pe locul 3 în clasament, iar la echipă a fost adus Adi Mutu.

Laurenţiu Reghecampf speră să îşi găsească liniştea pe toate planurile. A recunoscut că a trecut prin momente dificile din cauza divorţului cu scandal de Anamaria Prodan.

Fiecare om trece prin perioade mai grele. Am trecut printr-un divorț, n-a fost ușor. Am trecut peste, încerc să-mi refac viața, concentrarea este la ceea ce fac, îmi place, mă bucur de fiecare secundă alături de echipă. Până la urmă, asta e viața mea.

Obiectivul nu este să revin în forță, ci să am rezultate și să fiu mândru de ceea ce muncesc. Nu muncesc pentru presă sau pentru laude, muncesc pentru mine”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și