Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf este în extaz de ziua lui! Corina Caciuc ar fi însărcinată. Mesaj plin de emoție

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2023, 12:10 / Actualizat: 19 septembrie 2023, 13:18

Reclamă
Laurențiu Reghecampf este în extaz de ziua lui! Corina Caciuc ar fi însărcinată. Mesaj plin de emoție

Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurențiu Reghecampf este în extaz de ziua lui! Corina Caciuc a lăsat să se înţeleagă că ar fi însărcinată printr-o postare emoţionantă pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare în ziua în care Laurenţiu Reghecampf împlineşte 48 de ani.

Laurențiu Reghecampf este în extaz de ziua lui! Corina Caciuc ar fi însărcinată. Mesaj plin de emoție

La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Eşti şi vei fi mereu eroul meu„, a scris Corina Caciuc pe reţelele de socializare. Mesajul e însoţit de o fotografie cu micuţul Liam, alături de un tort.

De asemenea, pe tort este un indiciu că iubita lui Laurenţiu Reghecampf este însărcinată: 1+1=4. Mai mult, Corina Caciuc a folosit hastag-ul #bigbrother, ceea ce lasă de înţeles că Laurenţiu Reghecampf va deveni din nou tată. Mai mult, şi fanii i-au felicitat în comentarii.

La mulți ani,Laur!!!! Te iubesc,Liam! Te iubesc. Cea mai frumoasa graviduţă„, este unul dintre comentarii. Laurenţiu Reghecampf mai are 2 băieţi. Pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, şi pe Laurenţiu Reghecampf Junior, din căsnicia cu Anamaria Prodan.

Reclamă

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a felicitat pe fostul ei soţ, dar în acelaşi timp l-a avertizat că nu va avea prea multă răbdare la arabi. În cazul în care nu va avea rezultate, va putea fi dat afară chiar şi după numai câteva etape.

Eu îi urez succes lui Reghe la Al-Riyadh. În Arabia Saudită este un campionat dificil. Este mult mai greu acolo decât în România.

Ei nu au răbdare, după câteva meciuri slabe te dau afară. Din punct de vedere financiar este un pas înainte. E de 4 ori mai bine decât în România. Pe de altă parte, chiar și profesional este bine pentru că nivelul de acolo a crescut mult, au venit multe vedete internaționale”, a declarat Anamaria Prodan pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a fost văzut deja pe aeroportul din Otopeni şi se pregătea să se îmbarce în avionul spre Arabia Saudită. În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a.

În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hat-trick) și Malcom. În Arabia Saudită, „Reghe” va fi adversarul mai multor jucători români, dar și adversarul lui Cosmin Contra, care o pregătește pe Damac, formație aflată sub Al-Riad, ca poziție în clasament. În momentul de față, în campionatul saudit, activează următorii fotbaliști români: Nicolae Stanciu (Damac), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Florin Tănase (Al-Okhdood), Andrei Cordea (Al-Tai), Alin Toșca (Al-Riad, echipa pe care Laurențiu Reghecampf o va prelua) și Cirpian Tătărușanu (Al-Abha).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și