Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, în scandal cu cuscra! Ultimatum pentru femeia acuzată că o susține pe Anamaria Prodan: „E o hărţuire!”

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 15:25

Laurențiu Reghecampf, în scandal cu cuscra! Ultimatum pentru femeia acuzată că o susține pe Anamaria Prodan: „E o hărţuire!”

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf / Hepta

  • Laurențiu Reghecampf, în scandal cu cuscra
  • Ultimatum pentru femeia acuzată că o susține pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf e în scandal cu cuscra. Mama iubitei fiului său, pe care a acuzat-o că îi urmărește interesele Anamariei Prodan, nu-i dă pace familiei antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf e la cuțite cu cuscra sa, Silvana Peng, mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, fiul antrenorului. Silvana s-a plâns că a fost părăsită de fiica sa din cauza relației pe care o are cu fiul lui Reghe.

Laurențiu Reghecampf, în scandal cu cuscra

Reghe n-a mai suportat umilința și a amenințat-o pe Silvana Peng cu Tribunalul. O acuză pe cusca sa de hărțuire a imaginii familiei sale. Crede că Silvana este plătită de Anamaria Prodan să-i distrugă imaginea.

Reclamă

„Mă voi consulta cu avocatul meu să facem demersurile neceaare pentru hărțuirea pe care o produci mie și familiei mele și pentru denigrarea publică pe care ați făcut-o deja! Din respect pentru copiii noștri nu vreau să spun mai multe. Să nu ma îndrăzniți să-mi scrieți vreodată!”, e mesajul pe care Laurențiu Reghecampf i l-a lăsat pe WhatsApp Silvanei Peng, conform playsport.ro. 

La rândul ei, Silvana Peng a răbufnit când a văzut ce a putut să-i scrie Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

„Să vă fie rușine! Nu faceți acuze! Nu amenințați! Vă invit și fac apel la minim bun-simț, domnul Laurențiu Reghecampf”, a răspuns Silvana.

Sursa: playsport.ro

Asiana Peng şi-a făcut praf propria mamă

Asiana Peng, iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf, a rupt tăcerea după acuzele făcute de mama ei. Silviana Peng a avut o nouă reacţie acidă şi chiar a umilit-o pe amanta antrenorului de la Neftchi Baku, Corina Caciuc.

Mama Asianei Peng a dezvăluit că fiica ei a fost cerută în căsătorie de Luca Reghecampf şi a oferit mai multe declaraţii controversate. Chiar a făcut apel la familia antrenorului să strângă bani pentru nuntă.

Reclamă 4 / 0/3

Făcând o glumă de pe TikTok, cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! Nu sunt răspunzătoare si nici nu rezonez cu declarațiile mamei. Nu-mi plac discuțiile fără sens si nici nu mă dau peste cap să apar prin presă.

Viața mea personală mă privește doar pe mine și nimeni n-are dreptul să își dea vreo părere, am depășit de mult perioada în care trebuia să fac cum mi se dicta. Mi-ar plăcea ca toată lumea să își vadă treaba ei

Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru”, a declarat Asiana Peng pentru click.ro.

Cum a putut fi umilit Luca Reghecampf de mama iubitei sale: „Nu are cu ce!”

Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a lansat un atac dur la adresa familiei viitorului său ginere. Silvana Peng a dezvăluit că Luca Reghecampf a cerut-o de soţie pe fiica sa, însă are o problemă. Tânărul nu ar avea bani de nuntă.

Mai mult, mama Asianei Peng a mai spus că nici până acum nu a fost invitată la nuntă şi, în acelaşi timp, a făcut apel la familia lui Luca să strângă bani pentru a face nunta.

Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a fost mesajul pe care Silvana Peng l-a transmis familiei Reghecampf.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf