Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, la ora adevărului: “Cine a înșelat primul, tu sau Anamaria Prodan?”. Ce a putut să răspundă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2022, 13:08

Laurențiu Reghecampf, la ora adevărului: “Cine a înșelat primul, tu sau Anamaria Prodan?”. Ce a putut să răspundă

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Laurențiu Reghecampf, la ora adevărului. Antrenorul de la Universitatea Craiova a fost întrebat cine dintre el și Anamaria Prodan a înșelat primul în timpul căsniciei. “Reghe” a oferit un răspuns neașteptat, aruncând noi “săgeți” către soția sa, cu care se află în plin proces de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a fost supus unui “test de sinceritate”, în care a trebuit să răspundă unor întrebări extrem de personale, legate și de viața amoroasă.

Laurențiu Reghecampf, la ora adevărului: “Cine a înșelat primul, tu sau Anamaria Prodan?”

Așa cum era de așteptat, a fost atins și subiectul “Anamaria Prodan”. Antrenorul de 46 de ani a fost întrebat despre prima infidelitate din relația sa cu impresara de fotbaliști. Întrebarea a venit pe fondul relației lui “Reghe” cu amanta Corina Caciuc, care recent i-a dăruit un băiețel, Liam.

“Cine a înșelat primul?”, a fost întrebat Laurențiu Reghecampf, conform kanald.ro. Soțul Anamariei Prodan a ezitat puțin, apoi a răspuns: “E greu de spus, pe mine nu m-a filmat nimeni în public”.

Răspunsul lui Laurențiu Reghecampf face trimitere la “episodul Dan Alexa”, din primăvara anului 2019. La vremea respectivă, Anamaria a fost filmată în timp îl lovea cu pumnul în față pe antrenorul Dan Alexa, unul dintre foștii clienți ai impresarei. 

Reclamă

În urma incidentului uluitor, au început să apară o mulțime de zvonuri legate de o posibilă relație de dragoste între cel poreclit “Chirurgul” și Anamaria Prodan.

Reghecampf a recunoscut că episodul respectiv l-a făcut să divorțeze de vedeta de 49 de ani:

„Ați mai fi divorțat dacă nu exista ‘episodul Alexa’?”a fost întrebat Laurențiu Reghecampf. Răspunsul antrenorului din Bănie nu s-a lăsat așteptat: „Nu!”

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a luat “foc”, după dezvăluirea lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a ieșit la atac după declarația lui Laurențiu Reghecampf!

La auzul dezvăluirii, agentul de jucători a lansat un avertisment la adresa soțului ei. Anamaria Prodan îl amenință cu Tribunalul pe Laurențiu Reghecampf:

”Să aud eu că zice Reghe așa ceva (n.r. – că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!

Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunță vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…”, a ripostat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru fanatik.ro.

De ce i-a dat Anamaria Prodan un pumn în faţă lui Dan Alexa

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a vorbit despre momentul în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa. Impresara a ținut să asigure că între ei a fost numai o relație de afaceri, ci nicidecum una de dragoste, așa cum acuză Laurențiu Reghecampf.

„Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională!”, a clarificat Anamaria.

„Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea.

Reclamă

Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională!”, a spus Anamaria Prodan, în trecut.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și