Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, pasiune dusă la extrem cu Corina Caciuc! Imaginea cât o mie de cuvinte. Trecutul, dat uitării

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2023, 12:50

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, pasiune dusă la extrem cu Corina Caciuc! Imaginea cât o mie de cuvinte. Trecutul, dat uitării

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Instagram

Laurențiu Reghecampf trăiește o pasiune dusă la extrem cu Corina Caciuc. Fostul soț al Anamariei Prodan i-a transmis un mesaj special noii sale iubite, în ziua în care bruneta împlinește 30 de ani. „Reghe” trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, tânăra alături de care are un copil. Cei doi se simt excelent în Azerbaidjan, acolo unde Reghecampf antrenează în prezent, la Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au un nou motiv de bucurie și sărbătoare. Partenera lui „Reghe” împlinește 30 de ani, iar fostul antrenor al Universității Craiova i-a pregătit o primă surpriză superbă.

Laurențiu Reghecampf, pasiune dusă la extrem cu Corina Caciuc! Imaginea cât o mie de cuvinte

Laurențiu Reghecampf a postat pe contul de Instagram o fotografie în care o sărută cu pasiune pe Corina Caciuc, în timp ce o atinge senzual cu mâinile pe față.

„La mulți ani, iubita mea!”, a fost mesajul lui „Reghe”, pe Instagram.

Poza respectivă a fost făcută anul trecut, la botezul lui Liam, băiețelul celor doi îndrăgostiți. Reghecampf a dat de înțeles, astfel, că a lăsat în urmă orice scandal și tensiune din trecut, iar acum este concentrat și implicat sută la sută în povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Corina Caciuc.

Reclamă

Postarea lui Reghecampf a adunat peste 3.000 de aprecieri în prima oră, iar foarte mulți urmăritori s-au grăbit să-i transmită „la mulți ani” și gânduri bune Corinei Caciuc în ziua în care aceasta a schimbat prefixul.

„La mulți ani sănătoși și fericiți împreună”, „Să îți dea Dumnezeu numai bine și să vă bucurați împreună de cel mic” și „La mulți ani sănătoși cu multe bucurii și împliniri”, sunt doar câteva dintre comentariile postate la fotografia lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Cum o răsfaţă Laurenţiu Reghecampf pe iubita lui, Corina Caciuc

S-a aflat cum o răsfaţă Laurenţiu Reghecampf pe iubita lui, Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel. Antrenorul lui Neftchi Baku aşteaptă decizia definitivă în procesul de divorţ cu Anamaria Prodan şi pare a se simţi excelent alături de noua femeie din viaţa sa.

În vârstă de 47 de ani, Reghecampf s-a mutat în Azerbaidjan în vara anului trecut. La o săptămână după ce a fost demis de Universitatea Craiova, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Neftchi.

Corina Caciuc a primit un cadou spectaculos de la „Reghe”, de Valentine’s Day. Tânăra de 30 de ani a primit un buchet uriaş de trandafiri roşii de Ziua Îndrăgostiţilor. A postat imaginea pe contul ei de Instagram, iar aceasta a fost preluată de spynews.ro. Reghecampf pare a fi un romantic incurabil.

Buchetul de trandafiri primit de Corina Caciuc

Reghecampf a povestit că a cunoscut-o pe Corina Caciuc la un eveniment monden. Acesta a fost cucerit de-a dreptul încă din acel moment. Cei doi au început o relație chiar dacă antrenorul încă nu divorţase de Anamaria Prodan. A mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Reclamă

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, anul trecut, într-un podcast.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și