Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf în Azerbaidjan: „Ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 11:03 / Actualizat: 14 februarie 2023, 17:32

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf în Azerbaidjan: „Ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura!

Laurenţiu Reghecampf, copleşit de emoţii

Profimediaimages

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial apărut în presa din Azerbaidjan. Totul a pornit după ce echipa antrenată de român, Neftchi Baku, a obţunit doar o remiză pe terenul celor de la Gabala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf se află pe locul 3 în clasament, la o distanţă de 13 puncte în spatele liderului Qarabaq şi la 8 în spatele celor de la Sabah Baku.

La finalul partidei cu Gabala, Laurenţiu Reghecampf a avut un dialog aprins cu un jurnalist. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a fost întrebat de ce nu a transferat niciun jucător român în cele 8 luni de mandat. Reacţia lui Reghecampf a fost vehementă.

„Nu avem niciun jucător român disponibil„, a fost răspunsul lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf în Azerbaidjan

La câteva zile după meci, Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial. Antrenorului român i s-a sugerat să meargă la un control.

Reclamă

Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul ruşinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să i se facă și un RMN la cap.

Mi se pare important să meargă și la un psiholog. Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte enervați din cauza lui. Există o mare nemulțumire a jucătorilor din cauza antrenorului.

Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani și pe jucători să aștepte prea mult„, au scris cei de la sportinfo.az.

Reclamă 4 / 0/3

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Reghecampf?”. Alex Bourceanu, dezvăluiri savuroase

“Ți-e dor de grătarele de la FCSB, cu Laurențiu Reghecampf?”, a fost întrebat Alex Bourceanu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel. Fostul căpitan al roș-albaștrilor a depănat amintiri din perioada petrecută la clubul patronat de Gigi Becali. Triplul campion al României cu FCSB a povestit cum se distra alături de colegii săi în timpul liber.

“(N.r. – Ți-e dor de grătarele cu Reghecampf?) De stadioane pline mi-e dor, și ăsta e unul dintre motivele pentru care încă mă întorc pe stadion. Sigur, mi-e dor de conexiunea cu oamenii. De grătare mai puțin. În general mai puțin. Încerc să fac mai multe lucruri care țin de alimentație, în special. Atmosfera era, într-adevăr, extraordinară. Dacă vorbim despre atmosferă, da, dar despre lucrurile care țin de grătar, atunci nu mai sunt atât de încântat. Atunci eram încântat.

Făceam petreceri. Ne adunam undeva într-un mediu privat sau puteam să ieșim la un restaurant într-o seară. Nu sărea lumea pe noi, foarte puțin. Dădeam câteva autografe, dacă era necesar, dar nu pot să spun că lumea era înnebunită să sară pe noi și să nu ne lase să ne simțim bine.

Am ieșit și eu în decor, dar din fericire lucrurile n-au ieșit în evidență. Cred că au fost și filmate. (N.r. – Despre incidentul cu Stefan Nikolic) Fiecare am fost în situația aia. Cei mai mulți dintre noi, dar cred că fiecare. Îmi amintesc de pressing-ul pe care Nikolic îl făcea, golurile sale și penalty-ul scos cu AEK Larnaca, în Europa League.

A scos penalty, a dat gol și am câștigat cu 3-1. Acela e Nikolic pe care mi-l amintesc, ce făcea în viața privată era treaba lui. Fiecare aveam problemele noastre. Nu eram genul ăla de lider, să vorbesc cu jucătorii despre viața lor privată. E genul de jucător pe care mi-l doresc în echipă și când antrenez. N-am păstrat legătura cu el. N-am păstrat cu mulți colegi”, a spus Alexandru Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și