Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! De ce și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan, chiar dacă o iubea deja pe amanta Corina. Momentul incredibil pus la cale de Prodan

Reclamă

Publicat: 21 februarie 2022, 9:37

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! De ce și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan, chiar dacă o iubea deja pe amanta Corina. Momentul incredibil pus la cale de Prodan

Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf, în timpul scandalului de divorţ cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Caciuc / Fanatik / Instagram Anamaria Prodan

”M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Lângă mine în pat erau toți copiii, hai, ce facem, unde mergem. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar tot era pregătit când am venit eu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-am zis Anei că nu e normal. „Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii… Nu simt lucrul ăsta”. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec. Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc”, a spus Reghecampf, la podcastul lui Măruță.

Cum se apără Laurențiu Reghecampf după ce a fost acuzat că a golit conturile Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după ce a fost acuzat în termeni duri de Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova nu a mai rezistat și a venit cu lămuriri. Soția lui a declarat că au fost transferate sume uriașe din conturile comune în cele ale iubitei Corina Caciuc.

„Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf!„, a fost anunțul făcut de Anamaria care i-a pus capac tehnicianului. Acesta a ținut să facă lumină și să își prezinte punctul său de vedere.

„Eu iau toate declarațiile astea, mă uit și mă minunez. N-ai cum să spui că rămâi pe străzi. Cum? Stai în ditamai palatul la Snagov, ai casă în București, două case la Snagov. Una e cumpărată de mama ei, eu am renovat-o, dar nu am nicio treabă cu ea. Da, au fost momente în care poate ne-a dat Ionela Prodan ceva, dar i-am dat înapoi.

Reclamă

Ea poate să spună ce vrea, dar nu poate să spună că ea a adus banii (n.r. în familie). Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro, pe contracte. Eu nu vorbesc că vreau luna de pe cer. Spun ce am câștigat, am plătit taxe, am contracte. Ea nu m-a dus nicăieri, asta e ironia sorții. Să spună ea acum că m-a făcut antrenor… bine, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Hai să spunem. Cu toate că poate să iasă Gigi Becali și să spună el. Dar dacă eu nu aveam valoare„, a declarat Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf, în Dubai

Anamaria s-a dus la poliție și este convinsă că Reghecampf și Caciuc vor avea mari probleme. I-a avertizat pe amândoi și i-a anunțat că riscă să ajungă după gratii.

„A început urmărirea penală în Dubai, acolo unde noi avem rezidență. Am absolut totul acolo, cum a început. De un an de zile am dovezile! În Dubai am angajat avocatul… amanta (n.r. Corina Caciuc) poate să facă pușcărie și tu (n.r. Laurențiu Reghecampf) ești nenorocit pe viață. El și-a dat seama atunci și a trimis-o în țară, apoi a adus-o… o ascundea, femeia era cu cardurile.

Reclamă 4 / 0/3

Este tsunami, vine peste el tsunami. Autoritățile o să declanșeze tsunami peste el și peste cei care l-au sfătuit„, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și