Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf ştie de unde au apărut problemele în relaţia cu Anamaria Prodan: „Sunt timid. Îmi ştiu nivelul!”

Reclamă

Publicat: 4 iunie 2022, 17:15 / Actualizat: 4 iunie 2022, 19:38

Laurenţiu Reghecampf ştie de unde au apărut problemele în relaţia cu Anamaria Prodan: „Sunt timid. Îmi ştiu nivelul!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul dintre cele mai la modă cupluri din România, dar problemele din relația lor au dus la divorț. Reghe știe unde s-a rupt firul dragostei cu celebra impresară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf crede că diferențele de atitudine si comportament au dus la divorțul de Anamaria Prodan. Antrenorul de la Universitatea Craiova susține că este timid și nu-i place să apară în public, în timp ce, despre Anamaria, spune că îi place prea mult să-și arate imaginea.

Laurenţiu Reghecampf ştie de unde au apărut problemele în relaţia cu Anamaria Prodan

„Referitor la acest lucru, de la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea e genul de femeie de imagine, să iasă, să apară. Eu sunt total diferit, eu nu mă bag niciodată în seama cu cineva dacă nu îl cunosc. Niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat. Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea. De mutle ori oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu. Sunt timid Și am respect. Îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă cu oamenii neinvitat.

Ceea ce spune Ana… este păcat. Amândoi, pe undeva, am cescut împreuna. Și ea, și eu. Ea a fost ajutată de faptul ca eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru. Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile astea pentru ca nu îmi fac cinste. Consider că am fost un cuplu, ar trebu să menținem acest lucru în memoria copilului nostru. Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, și eu sunt tată. Iar aceste lucruri nu fac decât să îi scadă din popularitate. Pentru că nu îți fac cinste”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul unei emisiuni TV.

Laurențiu Reghecampf are 3 copii: Luca Reghecampf, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf Jr (Bebeto), din căsnicia cu Anamaria Prodan, și noul-născut Liam, din relația cu Corina Caciuc.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în 2008.

Laurențiu Reghecampf a luat decizia finală! „Îți ștergi tatuajul cu Anamaria Prodan?”

Chiar dacă nu mai există cale de împăcare între cei doi, antrenorul Craiovei a decis să nu își șteargă tatuajul cu „Anamaria” de pe corp, lucru ce ar putea să o enerveze la culme pe Corina Caciuc. De asemenea, Laurențiu Reghecampf își va păstra și tatuajul cu mesajul „I’m right next to you” (trad. – Sunt chiar lângă tine), dedicat tot impresarei.

„Nu, n-am șters niciun tatuaj. Nici nu m-am interesat de o clinică ca să îmi șterg tatuajele.”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru kanald.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, „Reghe” se gândește chiar să își mai facă un tatuaj, pentru fiul său nou-născut, Liam, pe care i l-a dăruit amanta Corina Caciuc.

„Mă gândesc să îmi mai fac încă un tatuaj pentru că mai am un băiat. Mă gândesc să fac o poveste, ceva. Dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc. Deocamdată rămân acolo (n.r. – tatuajele)”, a mai declarat Reghecampf.

Corina Caciuc, aroganță care o va enerva pe Anamaria Prodan

Corina Caciuc o va enerva pe Anamaria Prodan cu ultima aroganță. Amanta lui Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu o brățară de la brandul preferat al Anamariei Prodan, evaluată la o sumă uriașă.

Corina Caciuc a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, dar detaliile care le-au atras atenția fanilor sunt accesoriile de la mâna ei. Amanta lui Reghe poartă o brățară de la brandul preferat al Anamariei Prodan, conform spynews.ro.

Brățara cu care s-a afișat Corina Caciuc la mână valorează în jur de 15.000 de euro, conform sursei citate. Brandul care a produs brățara este Cartier.

Coincidență sau nu, și Anamaria Prodan, încă soția lui Laurențiu Reghecampf, are și ea o brățară de la același brand. Accesoriul impresarei ar fi evaluat la 86.000 de dolari.

Reclamă
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și