Închide meniul
Foto

Laurette a recunoscut un detaliu ruşinos, după ce a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac! Suma uriaşă pentru care ar înşela

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2022, 22:10

Laurette a recunoscut un detaliu ruşinos, după ce a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac! Suma uriaşă pentru care ar înşela

Laurette Atindehou este prietena lui Ion Ţiriac

Colaj Laurette - Ion Ţiriac

Laurette Atindehou a recunoscut că a înşelat. Laurette Atindehou a recunoscut că pentru un milion de euro şi-ar înşela şi acum partenerul. De curând, Laurrete a vorbit deschis şi despre relaţia cu Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou a recunoscut că a înşelat şi ar face asta din nou pentru o sumă uriaşă. Un milion de euro ar face-o pe Laurette să uite şi de soţ.

Laurette Atindehou a recunoscut că a înşelat

Am înşelat şi o spun. De ce să mă feresc. Am înşelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentaţiile sunt atât de mari… Dacă nu te mai simţi fericit într-o relaţie şi bărbatul de lângă tine nu îţi mai oferă ce îţi doresti tu, fiecare pe drumul lui.

Fostul meu soţ e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveţi şi de la care eu am învătat foarte multe lucruri constructive de viaţă, am învăţat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învăţat cum să fac bani şi cum să am o afacere.

Pentru un milion de euro mi-aş înşela soţul! Am înşelat şi am fost înşelata. Am iertat când am fost înşelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece şi mama zice că am inima de gheaţă şi că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relaţiile mele cu bărbaţii„, dezvăluia Laurette Atindehou, citată de spynews.ro.

Reclamă

Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Chiar dacă nu a dezvăluit că ar fi fost iubita miliardarului român, frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Reclamă 4 / 0/3

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Laurette Atindehou a recunoscut, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, spunea Laurette pentru Ciao.

Recomandări
  • Laurette, detaliu ruşinos dezvăluit
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și