Închide meniul
Foto

Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac. Vedeta e cu 45 de ani mai tânără

Antena Sport Publicat: 25 mai 2022, 9:51

Colaj cu Ion Țiriac și Laurette

Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Colaj cu Ion Țiriac și Laurette / Instagram / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Reclamă

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Laurette Atindehou: „Ion Ţiriac este un om puternic şi foarte sufletist”

Laurette Atindehou a recunoscut, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac. Tânăra de 38 de ani a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a apelat la bolizii de sute de mii de euro ai miliardarului român.

Reclamă

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, spunea Laurette pentru Ciao.

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Țiriac în 2022

S-a aflat ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Țiriac în 2022. Miliardarul român a avut de suferit în cele trei luni scurse de la începutul războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare jucător de tenis este al patrulea cel mai bogat om de afaceri din România, potrivit forbes.com. În vârstă de 83 de ani, Țiriac riscă să mai coboare în top, fiind egalat deja de Dragoș Pavăl. Daniel Dines, Ion Stoica și Matei Zaharia l-au depășit deja.

La finalul anului 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. De atunci, averea lui a tot suferit modificări importante. Sursa citată anterior a actualizat estimările averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis.

Pe 9 aprilie, averea lui Ion Țiriac era estimată la 1.6 miliarde de dolari. Acum, după 3 luni de conflict armat în Ucraina, a ajuns la 1.5 miliarde de dolari! A scăzut astfel cu 200 de milioane de dolari în mai puțin de jumătate de an!

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”
Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep
Tenis • 14 mart., 8:33
Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep: „E în SUA, nu la Ciofliceni!” De ce s-a enervat miliardarul