Închide meniul
Foto

Leonard Doroftei, decizie radicală după ce a fost umilit şi numit „cerşetor”. Ce afacere îşi deschide după revenirea în România

Publicat: 30 august 2024, 9:29

Reclamă
Leonard Doroftei, decizie radicală după ce a fost umilit şi numit „cerşetor”. Ce afacere îşi deschide după revenirea în România

Leonard Doroftei, decizie radicală după ce a fost umilit şi numit "cerşetor"

Leonard Doroftei, în timpul unui interviu / AS.ro

Leonard Doroftei a luat o decizie radicală, după ce în trecut a fost umilit şi numit „cerşetor”. Revenit în România, fostul mare campion a decis să îşi încerce norocul într-o nouă afacere. De această dată va încerca să îşi deschidă o sală de box care să îi poarte numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi high level!„, asigură Doroftei, care s-a întors în ţară alături de toată familia. Este gata să o ia de la început şi să caute campioni pentru România.

Leonard Doroftei, decizie radicală după ce a fost umilit şi numit „cerşetor”

Leonard Doroftei i-a asigurat pe fanii săi că deja a început să caute spaţiul, în Capitală, pentru sala în care îşi doreşte să îi înveţe box pe cei dornici să scrie istorie în ring.

(Mai deschizi vreun restaurant?) Nu, nu, nu. E bine să te limitezi la ceea ce ştii să faci. Aşa e cel mai bine. Fac o sală mică de box, un atelier micuţ şi acolo să fac ceea ce ştiu să fac, nebuniile mele. Pentru că fac box de high level (n.r. de nivel înalt).

Dacă voi avea şansa, o să fac o sală în Bucureşti şi o să încep să antrenez. Mă duc să găsesc o sală, să văd cum ne orientăm. Stau, mă orientez şi caut, dar nu stau degeaba. Caut!„, a declarat Leonard Doroftei pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Doar patru români deţin titlul mondial la box profesionist: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

„M-au făcut cerşetor!” Cum a fost umilit Leonard Doroftei înainte să plece din România

Doroftei a investit o sumă mare de bani într-un spaţiu pe care i l-a oferit Primăria din Ploieşti. Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia drastică de a părăsi România. Nu îşi dorea să se mai uite în urmă.

Leonard Doroftei a fost nevoit să îşi vândă şi casa şi a plecat în Canada, acolo unde a antrenat la o sală de box din Montreal.

Reclamă

Fostul mare boxer român a dezvăluit atunci cum s-a decis să plece din România. A luat decizia împreună cu familia.

Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor am spus că e gata. Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor”, declara atunci Leonard Doroftei, pentru Radio Sport 1.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:09

Ferrari pe cai din ce în ce mai mari. Analiza lui Adrian Georgescu, înainte de Marele Premiu al Italiei

10:44

Prima plecare de la Rapid, în mandatul lui Marius Şumudică. Anunţul oficial al clubului: „Mult succes!”

10:38

PAOK şi Răzvan Lucescu s-au calificat în Europa League, după 6-0 „la general” cu Shamrock Rovers

10:23

Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?”

10:06

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open: „Nu sunt suficient de puternic mental”

9:06

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și