Închide meniul

Leonard Doroftei s-a simţit trădat în România şi a luat o decizie radicală. Pierderea e una uriaşă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2023, 15:27

Reclamă
Leonard Doroftei s-a simţit trădat în România şi a luat o decizie radicală. Pierderea e una uriaşă

Umilit şi numit "cerşetor" în România, Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri uimitoare despre fiica sa şi averea fiului său

Leonard Doroftei, în timpul unei emisiuni

Leonard Doroftei s-a simţit trădat în România şi a luat o decizie radicală. Aflat în Canada de patru ani, „Moşul” a susţinut în mai multe rânduri că umilinţa la care a fost supus în ţara noastră l-a împins să plece peste hotare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Doroftei a luat o decizie dureroasă pentru România: a devenit antrenor cu acte în regulă, în Canada, astfel că putem fi siguri că am ratat potenţialul uriaş al lui Leonard de a găsi noi campioni pentru ţara noastră, pierderea fiind una uriaşă.

Leonard Doroftei s-a simţit trădat în România şi a luat o decizie radicală

”Moșu” și-a deschis de curând o sală proprie de box, acolo unde antrenează. Legitimat recent de federația de box din Canada, Doroftei a transmis un mesaj pentru fanii săi din România:

”În viața ta se întâmpla o schimbare incredibilă atunci când decizi să preiei controlul asupra a ceea ce ai putere în loc să dorești să controlezi ceea ce nu ai!”.

Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor de români

Plecarea lui Doroftei din România a venit după episodul cu pub-ul din Ploieşti, unde fostul pugilist a investit sume mari de bani, spaţiul fiind al Primăriei din Ploieşti.

Reclamă
Reclamă 4

Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi.

”Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi ( – antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, spunea Doroftei, în trecut.

Reclamă

Doroftei a scris istorie în România

Doroftei a scris istorie în box pentru România. Acesta a fost campion mondial de box la amatori în 1995, la Berlin. De asemenea, boxerul din Ploiești are 2 medalii olimpice de bronz, în 1992 și 1996.

Cea mai importantă performanță a fost însă la profesioniști. Doroftei a fost al doilea campion mondial din istoria României, după Mihai Leu. Acesta a cucerit centura WBA în 2002, după meciul cu Raul Balbi. Doroftei a fost și singurul care a luptat pentru unificare, terminând la egalitate cu Spadafora în 2003, americanul având centura IBF.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și