Închide meniul
Foto

Lionel Messi, implicat într-un nou scandal amoros! Fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit ce mesaje i-a trimis starul argentinian!

Publicat: 8 decembrie 2023, 17:39

Reclamă
Lionel Messi, implicat într-un nou scandal amoros! Fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit ce mesaje i-a trimis starul argentinian!

Lionel Messi, implicat într-un nou scandal amoros

Fosta iubită a lui Neymar şi Lionel Messi / colaj Instagram, Hepta

Lionel Messi e implicat într-un nou scandal amoros! Fosta iubită a lui Neymar, Fernanda Campos, a dezvăluit ce mesaje i-ar fi trimis starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernanda Campos (35 de ani) este fosta iubită a lui Neymar. Ea e chiar femeia cu care starul brazilian a înșelat-o pe Bruna Biancardi în timp ce aceasta era gravidă. (IMAGINI INCENDIARE CU FERNANDA CAMPOS ÎN GALERIA FOTO)

Lionel Messi, implicat într-un nou scandal amoros!

„Unde pot să te întâlnesc? Trăiești în Brazilia?”, ar fi întrebat-o Lionel Messi pe Fernanda Campos, potrivit essentiallysports.com.

„Brazilia sau în privat”, ar fi răspuns Fernanda Campos, referindu-se la contul pe care îl are pe OnlyFans.

„Messi a vizualizat și a dat like la un story publicat de mine, în urmă cu cinci zile”, a susţinut Fernanda Campos.

Reclamă

Lionel Messi ar fi încercat să acceseze contul de OnlyFans al Fernandei Campos şi chiar ar fi întrebat de ce nu îl poate vedea. El nu putea face acest lucru fiindcă nu era abonat.

Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian. Jurnalista este de o frumuseţe uimitoare

Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian. Este vorba de Sofia Martinez, jurnalista argentiniană care l-a elogiat pe starul lui Inter Miami după ce Argentina s-a calificat în finala Campionatului Mondial.

Sofia Martinez a rupt tăcerea după ce au apărut informaţii conform cărora a avea o aventură cu Lionel Messi. Aceasta a spus că singura relaţie pe care o are cu Messi este una profesională.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu e nimic adevărat. Leo îi tratează pe toți jurnaliștii foarte bine, cei care se comportă frumos cu el, pentru că îi plac. Singura diferență la mine este că sunt femeie, astfel că pot apărea astfel de lucruri”, a spus Sofia Martinez pentru ”Generation F”, citată de Pure People.

Publicaţia care a susţinut că Lionel Messi şi-a înşelat soţia este Direto Do Miolo, din Brazilia. Potrivit publicaţiei respective, Leo Messi şi Antonella Rocuzzo ar fi în pragul divorţului, dar Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas și o apropiată a familiei Messi, infirmă categoric acest lucru.

Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a scris Daniella Semaan, pe Instagram.

Sofia Martinez l-a elogiat pe Messi după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial

Sofia Martinez l-a intervievat pe Messi după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial, dar interviul a fost mai mult un monolog în care l-a elogiat pe starul argentinian.

Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, îi spunea Sofia Martinez lui Lionel Messi.

Reclamă

Lionel Messi şi Antonella Rocuzzo sunt căsătoriţi din 2017 şi au trei copii împreună. Ei s-au cunoscut prima oară când erau copii şi au o relaţie de când erau adolescenţi.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și