Închide meniul

Lista ţărilor care le-au impus românilor restricţii de călătorie. Grecia şi Italia ne dau fiori, dar vin veşti bune din Elveţia!

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2020, 7:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Lista ţărilor care le-au impus românilor restricţii de călătorie. Grecia şi Italia ne dau fiori, dar vin veşti bune din Elveţia!

Profimediaimages

Sunt controale drastice la intrarea în Grecia

Sunt deja 20 de ţări, de pe continent, care au impus restricţii de călătorie. S-au luat astfel de măsuri în Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre acestea, Finlanda, cu excepția celor care au permis de rezidență, sunt angajați în baza unui contract de muncă, vizitează o rudă de gradul I sau studiază la o instituție de învățământ de acolo, Malta și Lituania sunt țările care au interzis accesul românilor pe teritoriul lor.

De la 1 august pot fi probleme mari pentru conaţionalii noştri. Grecia şi Italia iau în calcul să îşi închidă graniţele pentru români pe fondul creşterii semnificative a numărului de îmbolnăviri cu Covid-19. Elenii deja au cer, la graniţă, prezentarea unui test negativ făcut, într-un laborator acreditat, cu cel mult 72 de ore în urmă. 

Conform swissinfo.ch, Elveţia îşi doreşte să păstreze relaxarea restricţiilor pentru 21 de ţări, printre care şi România. Pe listă mai sunt şi alte patru state care nu au aderat la Spaţiul Schengen: Croaţia, Bulgaria, Irlanda şi Cipru.

"În toate celelalte ţări există un risc ridicat. Astfel, se vor aplica restricţii la graniţă pentru cetăţenii care intră în Elveţia din statele care nu se află pe listă", se anunţă în comunicatul Departamentului Federal de Justiţie şi Poliţie.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și