Închide meniul

Locul în care Gigi Becali nu va merge niciodată! Omul de afaceri se teme să nu fie răpit: „E foarte periculos!”

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2021, 10:39

Reclamă
Locul în care Gigi Becali nu va merge niciodată! Omul de afaceri se teme să nu fie răpit: „E foarte periculos!

Gigi Becali

Gigi Becali se teme să nu fie răpit. Acesta este motivul pentru care omul de afaceri nu a mers şi nu va merge niciodată în Africa, acolo unde de ani de zile a investit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a construit biserici, case şi şcoli în Africa. Finanţatorul FCSB spune că ajută de şapte ani oameni din Uganda şi Rwanda. Nu va merge niciodată, însă acolo.

Gigi Becali se teme să nu fie răpit

Nu am fost acolo pentru că trebuie să faci mai multe vaccinuri. În plus, am înţeles că este foarte periculos, pot să te răpească”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa

Uganda şi Rwanda sunt cele două ţări unde Becali a trimis ajutoare. Acesta este mândru că acum acolo au loc slujbe ortodoxe.

„Asta a fost ideea lor, au învățat imnul (n.r. României). Sunt mai multe acțiuni acolo, slujbe, botezuri. Am trimis acolo inginer, arhitect, pictori. De vreo 6-7 ani se lucrează acolo. Este o misiune creștină. Nu am întâmpinat nicio piedică. Chiar am avut foarte multe facilități, chiar și la vamă, că am trimis foarte multe utilaje.

Reclamă
Reclamă

Și oameni care au două mâini și două picioare ca tine, simțuri și discernământ, exact ca tine numai că au piele neagră, nu e mare diferență, ei mor de foame și de sete. Tu dacă ești indiferent, nu mai ești cu Hristos, ești cu dracii pe lumea cealaltă”, a mai spus Gigi Becali.

Becali, „misionar” în Africa: „Se botează cu miile”

Becali spune că nu îi consideră egali pe oamenii de culoare, pentru că „Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc”.

„Ați văzut, acum au condiții, sunt vreo 2.000 de copii care mănâncă, am făcut școală, am dat bani la spital. Aduc de acolo bărbați negri care să facă teologia aici, să slujească acolo preoția ortodoxă. Se botează cu miile.

Reclamă

Nu îi consider egali (n.r. pe cei de culoare), pentru că nouă, albilor, ne-a dat Dumnezeu mai mult noroc și atunci ei nu sunt egali, săracii, cu noi. Ei, săracii, sunt mai buni decât noi, pentru că au chin mai mare.

Noi am primit prea mult și atunci cum să fim egali? Noi am primit și nu suntem mulțumiți. Ei, săracii, nu au primit și sunt mulțumiți cu puțin”, a mai spus şeful FCSB.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și