Închide meniul

Locul în care Gigi Becali nu va merge niciodată! Omul de afaceri se teme să nu fie răpit: „E foarte periculos!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2021, 10:39

Locul în care Gigi Becali nu va merge niciodată! Omul de afaceri se teme să nu fie răpit: „E foarte periculos!

Gigi Becali

Gigi Becali se teme să nu fie răpit. Acesta este motivul pentru care omul de afaceri nu a mers şi nu va merge niciodată în Africa, acolo unde de ani de zile a investit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a construit biserici, case şi şcoli în Africa. Finanţatorul FCSB spune că ajută de şapte ani oameni din Uganda şi Rwanda. Nu va merge niciodată, însă acolo.

Gigi Becali se teme să nu fie răpit

Nu am fost acolo pentru că trebuie să faci mai multe vaccinuri. În plus, am înţeles că este foarte periculos, pot să te răpească”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa

Uganda şi Rwanda sunt cele două ţări unde Becali a trimis ajutoare. Acesta este mândru că acum acolo au loc slujbe ortodoxe.

„Asta a fost ideea lor, au învățat imnul (n.r. României). Sunt mai multe acțiuni acolo, slujbe, botezuri. Am trimis acolo inginer, arhitect, pictori. De vreo 6-7 ani se lucrează acolo. Este o misiune creștină. Nu am întâmpinat nicio piedică. Chiar am avut foarte multe facilități, chiar și la vamă, că am trimis foarte multe utilaje.

Reclamă

Și oameni care au două mâini și două picioare ca tine, simțuri și discernământ, exact ca tine numai că au piele neagră, nu e mare diferență, ei mor de foame și de sete. Tu dacă ești indiferent, nu mai ești cu Hristos, ești cu dracii pe lumea cealaltă”, a mai spus Gigi Becali.

Becali, „misionar” în Africa: „Se botează cu miile”

Becali spune că nu îi consideră egali pe oamenii de culoare, pentru că „Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc”.

„Ați văzut, acum au condiții, sunt vreo 2.000 de copii care mănâncă, am făcut școală, am dat bani la spital. Aduc de acolo bărbați negri care să facă teologia aici, să slujească acolo preoția ortodoxă. Se botează cu miile.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îi consider egali (n.r. pe cei de culoare), pentru că nouă, albilor, ne-a dat Dumnezeu mai mult noroc și atunci ei nu sunt egali, săracii, cu noi. Ei, săracii, sunt mai buni decât noi, pentru că au chin mai mare.

Noi am primit prea mult și atunci cum să fim egali? Noi am primit și nu suntem mulțumiți. Ei, săracii, nu au primit și sunt mulțumiți cu puțin”, a mai spus şeful FCSB.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și