Închide meniul
VIDEO

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa. Le-a construit şcoli, spitale şi biserici. „Au învăţat imnul României”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 16 iunie 2021, 20:02

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa. Le-a construit şcoli, spitale şi biserici. „Au învăţat imnul României

Sport Pictures - Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa. El spune că a început încă de acum 7 ani să ridice biserici, spitale şi şcoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa

Uganda şi Rwanda sunt cele două ţări unde Becali a trimis ajutoare. Acesta este mândru că acum acolo au loc slujbe ortodoxe.

Copiii pe care îi ajută Becali au învăţat imnul naţional al României ca să îi mulţumească omului de afaceri.

„Asta a fost ideea lor, au învățat imnul (n.r. României). Sunt mai multe acțiuni acolo, slujbe, botezuri. Am trimis acolo inginer, arhitect, pictori. De vreo 6-7 ani se lucrează acolo. Este o misiune creștină. Nu am întâmpinat nicio piedică. Chiar am avut foarte multe facilități, chiar și la vamă, că am trimis foarte multe utilaje.

Interesul meu este numai unul singur: îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos. Și dacă vrei să fii cu Hristos, trebuie să faci binele și ca să faci binele, trebuie să vezi că oamenii mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății.

Reclamă

Și oameni care au două mâini și două picioare ca tine, simțuri și discernământ, exact ca tine numai că au piele neagră, nu e mare diferență, ei mor de foame și de sete. Tu dacă ești indiferent, nu mai ești cu Hristos, ești cu dracii pe lumea cealaltă”, a spus Gigi Becali la Antena 3, citat de prosport.ro.

Pe Facebook, au apărut chiar şi imagini cu oamenii pe care îi ajută Becali.

Becali, „misionar” în Africa: „Se botează cu miile”

Becali spune că nu îi consideră egali pe oamenii de culoare, pentru că „Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc”.

Reclamă 4 / 0/3

„Ați văzut, acum au condiții, sunt vreo 2.000 de copii care mănâncă, am făcut școală, am dat bani la spital. Aduc de acolo bărbați negri care să facă teologia aici, să slujească acolo preoția ortodoxă. Se botează cu miile.

Nu îi consider egali (n.r. pe cei de culoare), pentru că nouă, albilor, ne-a dat Dumnezeu mai mult noroc și atunci ei nu sunt egali, săracii, cu noi. Ei, săracii, sunt mai buni decât noi, pentru că au chin mai mare.

Noi am primit prea mult și atunci cum să fim egali? Noi am primit și nu suntem mulțumiți. Ei, săracii, nu au primit și sunt mulțumiți cu puțin”, a mai spus şeful FCSB.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și