Închide meniul
Foto

Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2023, 17:50

Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!

Palatul în care ar locui Alina Kabaeva / Colaj Profimedia/NAVALNY WEBSITE

Jurnaliştii de la The Sun au aflat care este locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita în vârstă de 39 de ani. Preşedintele Rusiei ar fi de mai mulţi ani într-o relaţie cu Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin ar avea cel puțin doi copii cu Alina Kabaeva şi încearcă prin orice mijloace să o protejeze, mai ales pe durata războiului din Ucraina. Fosta gimnastă s-ar fi mutat într-un palat secret, estimat la 110 milioane de euro, care este situat în Parcul Național Valdai.

Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita în vârstă de 39 de ani

Potrivit thesun.co.uk, în jurul reşedinţei extrem de luxoase a fost stabilită o zonă de excludere vastă. Nimeni nu are voie să se apropie de conacul în care ar locui Alina Kabaeva şi copiii ei. Proprietatea aflată la marginea lacului Valdai are o reşedinţă principală, case de oaspeţi, un teren de gol şi un uriaş complex spa.

Toată zona a fost transformată într-o „zonă naturală special protejată„, în care se interzice vânătoarea sau pescuitul. Serviciul federal de securitate patrulează non-stop. Cine este prins că a intrat în zona interzisă are de suferit. Poate primi până la doi ani de muncă în folosul comunităţii şi o amendă care poate ajunge până la 6.000 de euro.

Chiar dacă Vladimir Putin ar fi încercat să ţină ascuns palatul, au apărut informaţii despre luxul de neimaginat. Proprietatea are un grajd, teren de golf, teren de minigolf, un restaurant VIP cu cinema, sală de bowling şi biliard şi chiar şi un mini-cazinou. Centrul spa de lux are o piscină de 25 de metri înconjurată de mai multe căzi cu hidromasaj, saune şi o baie turcească. Zona de relaxare are peste 75.000 de metri pătraţi.

Reclamă

Reacţie nervoasă a lui Vladimir Putin când a fost întrebat despre Alina Kabaeva

În jurul palatului ar fi fost instalată unitate de apărare antiaeriană. O baterie de rachete Panstsir-S1 a fost văzutăîn apropierea conacului. Vladimir Putin şi Kabaeva ar avea între doi şi patru copii mici. Ar fi de 13 ani într-o relaţie, dar aceasta nu a fost niciodată recunoscută în mod public.

Liderul de la Kremlin a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Alina Kabaeva este cu 31 de ani mai tânără decât preşedintele Rusiei. Gimnasta care a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena va împlini 40 de ani pe 12 mai.

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și