Închide meniul
Foto

Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”

Publicat: 16 mai 2024, 14:07

Reclamă
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”

Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România

Caius Covrig / Facebook

S-a aflat care e lovitura de milioane de euro dată de afaceristul român de doar 28 de ani. Tânărul milionar român se extinde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi are un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov, Caius Covrig nu se opreşte cu investiţiile. El a anunţat că va deschide un hotel de 5 stele.

Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”

Caius Covrig e gata să pună la bătaie câteva milioane de euro pentru deschiderea primului său hotel de 5 stele. El a postat imagini cu locaţia în care va construi hotelul de lux.

Doamne, cum arată în realitate! Kayus Luxury 5⭐️ va fi next level 🙏🏻 Camerele normale vor avea o suprafaţă de aprox. 50 mp + balcon, iar penthouse-urile 85mp + balcon🔥”, a transmis Caius Covrig pe contul de Instagram.

Voi vă dați seama că acest băiat este un exemplu pentru noi”, a comentat cineva pe contul tânărului afacerist român. „Super tare”, „Superb” sau „De vis” au fost alte comentarii transmise de urmăritorii entuziasmaţi ai lui Caius Covrig.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”

Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei. Caius Covrig a jucat baschet la nivel de colegiu în SUA, dar s-a întors în România.

El deţine un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. Datorită succesului pe care îl are în afaceri, el a recunoscut că întâlneşte şi situaţii care nu sunt tocmai plăcute pentru el.

Reclamă

Caius Covrig are o relaţie serioasă. Milionarul român a dezvăluit că se întâmplă ca femeile să îl curteze în clubul pe care îl deţine chiar şi când acolo se află iubita lui.

(n.r: Se întâmplă des să se dea femei la tine aici, în club?) În fiecare weekend. Dar e foarte important să ştii cum să te impui. Una este o limită în care, practic, întâmpini oamenii: ‘Bine aţi venit, mă bucur că mi-aţi ales locaţia, simţiţi-vă bine’, până într-o altă extremă, care poate să fie ceva deranjant pentru mine. Mai ales că, pe vineri şi sâmbătă, e şi iubita mea. Normal că interacţionez, nu e ca şi cum sunt un introvertit sau un antisocial. Din păcate, unele femei nu ştiu limita”, a dezvăluit Caius Covrig în podcastul Fiţă cu Adiţă.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, pentru sursa citată.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și