Închide meniul

Lovitură fără precedent pentru ruşii lui Vladimir Putin: „Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele!”

Reclamă

Publicat: 18 mai 2022, 9:26

Lovitură fără precedent pentru ruşii lui Vladimir Putin: „Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele!

Vladimir Klitschko cere sancţiuni dure pentru ruşii lui Vladimir Putin

Colaj Instagram, Profimedia

Vladimir Klitschko cere sancţiuni dure pentru sportivii ruşi. Fratele primarului din Kiev vrea ca CIO să interzică sportivii ruşi de la următoarele Jocuri Olimpice. Totul după ce Vladimir Putin şi-a trimis armata în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko vrea noi sancţiuni împotriva sportivilor ruşi, după ce Vladimir Putin a început războiul în Ucraina. Fratele lui Vitali Kltischko ar vrea ca toţi sportivii să fie interzişi acum de CIO pentru următoarele Jocuri Olimpice.

Vladimir Klitschko vrea sancţiuni dure pentru sportivii ruşi

CIO ar trebui să interzică echipa rusă acum. Războiul se desfășoară acum, nu pot participa la următoarele Jocuri Olimpice, nu pot participa la niciun eveniment atletic, deoarece acest război este reprezentat de Rusia. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Izolarea, iar această izolare vorbește mai tare decât orice cuvânt sau orice replică, pentru că izolarea este dureroasă”, a spus Vladimir Klitschko la emisiunea „Piers Morgan Uncensored” de pe Fox Nation, conform Reuters.

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său. Ce a spus despre planul lui Vladimir Klitschko de a reveni în ring

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său. Primarul capitalei Ucrainei a vorbit despre intențiile pe care le are Vladimir Klischko, cel care este o legendă a boxului. Acesta a anunțat că ia în calcul să revină în ring la finalul războiului declanșat de Vladimir Putin în urmă cu 83 de zile.

Cei doi foști mari campioni au rămas în Kiev și au organizat apărarea orașului. Vitali nu crede că Vladimir se va întoarce în sportul în care a scris istorie. Mai mult, a și dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu el.

Reclamă

De-a lungul ultimilor ani, au apărut tot mai multe zvonuri că Vladimir Klitschko își mai dorește o centură și că va boxa din nou.

Cred că vrea doar să îi sperie pe ceilalți luptători de categoria grea. L-am întrebat: ‘Mai ai ceva de demonstrat? Deja ai arătat totul, ce să mai demonstrezi cu asta? Ai bani, ai câștigat toate titlurile posibile.

Așadar, cred că Vladimir doar îi sperie pe ceilalți boxeri că ar putea reveni în ring„, a declarat Vitali Klitschko pentru sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Klitschko a anunțat că și-ar dori să revină în ring, la 46 de ani

Vladimir Klitschko a sugerat că ar putea reveni în boxul profesionist. Fostul campion mondial vrea întâi să se asigure că războiul din Ucraina se va termina cu bine pentru țara sa natală.

În vârstă de 46 de ani, Vladimir a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani. S-a retras din activitate în 2017, după o înfrângere în fața lui Anthony Joshua.

Într-un interviu acordat publicației germane BILD, după victoria lui Tyson Fury împotriva lui Dillian Whyte, Vladimir Klitschko – al cărui frate Vitali este, de asemenea, fost campion mondial și acum este primar al Kievului – spune că nu exclude posibilitatea să poarte din nou mănușile de box.

Am învățat că, în ciuda războiului, nu trebuie să uiți de viața ta. Sportul face parte din viața mea. Sunt încântat că Tyson Fury a câștigat. Cine știe, nu vreau să promit nimic, dar dacă sunt în formă și, mai presus de toate, dacă războiul din Ucraina se va termina și dacă Granițele noastre nu vor mai fi amenințate de Rusia, atunci până la urmă cine știe?

Dacă sunt într-o formă bună, cine știe, poate pot realiza acest vis de a doborî recordul lui George Foreman. Asta mă motivează să mă trezesc în fiecare zi și să fac sport. Fiecare are propria sa motivație.

Nu vreau să sparg o falcă, vreau să dobor un record. Am spus asta înainte de război. Și în timpul războiului este vorba despre pacea în Ucraina și când va veni pacea, vom mai vorbi despre asta”, a spus Vladimir Klitschko.

Reclamă
Recomandări
  • Vladimir Klitschko cere sancţiuni dure
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și