Închide meniul
Foto

Veste de ultimă oră pentru Anamaria Prodan! Ce a decis fata impresarei. A venit după scandalul divorţului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 octombrie 2021, 18:44 / Actualizat: 4 octombrie 2021, 20:34

Veste de ultimă oră pentru Anamaria Prodan! Ce a decis fata impresarei. A venit după scandalul divorţului

Anamaria Pordan, în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are parte numai de probleme în ultima perioadă. De aproape două luni, impresara are parte doar de dezvăluiri legate de scandalul divorţului de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Acum, vine o altă lovitură pentru Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste de ultimă oră pentru Anamaria Prodan

Impresara încearcă, pe lângă rolul de soţie şi cel de impresară, să fie prima şi în rolul de mamă. Vedeta este mândră de toți cei patru copii, cu care postează frecvent imagini. Cei mari se pot descurca singuri, întrucât au ajuns la vârsta la care își pot lua viața în propriile mâini. Totuşi, impresara stă cât de mult poate aproape de ei. Se pare însă că nu e de ajuns.

Rebecca, una dintre fiicele din prima căsătorie, a luat o decizie dură pentru soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Tânăra care a studiat designul în străinătate și-a deschis acum propria afacere. Rebecca a studiat „Fashion şi Design” şi a beneficiat de o bursă la Parson University din New York. Ulterior, s-a mutat la Milano.

„Rebecca este ok, îşi vede de facultatea ei, îşi doreşte să facă un an în fiecare oraş mare al lumii. Vrea să înveţe şi să vadă cât mai multe culturi. Este foarte ok pentru ce îşi doreşte să facă în viitor.”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu trei ani, când fiica ei terminase primul an de facultate.

Rebecca vrea „să se rupă” de Anamaria Prodan

100.000 de euro au fost costurile de studiu şi cazare în SUA. La Milano, chiria a costat în jur de 3.500 de euro, iar facultatea, 15.000 de euro. Investiția a dat roade, căci fiica cea mare a vedetei a absolvit facultatea, iar acum vrea să ducă mai departe imperiul construit de familia ei.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu s-a lansat în afaceri și și-a deschis un magazin de haine. Fiica Anamariei Prodan a muncit din greu pentru a începe acest proiect în care ea are mare încredere. „Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a spus Rebecca Prodan, conform digisport.ro.

Rebecca a mai avut în trecuri și alte joburi. A fost model și a făcut parte chiar și din Consiliul Director al unui club de fotbal, FC Hermannstadt, în sezonul trecut. Soția lui Laurențiu Reghecampf nu putea figura în acte cu această funcție, pentru că era și agent FIFA. Prin urmare, a implicat-o pe fiica sa.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și