Închide meniul
Foto

Răsturnare totală de situaţie! Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au distrat împreună, alături de un bărbat îmbrăcat în rochie. Imaginea care aruncă în aer divorţul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2021, 9:09

Răsturnare totală de situaţie! Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au distrat împreună, alături de un bărbat îmbrăcat în rochie. Imaginea care aruncă în aer divorţul

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, împreună la o petrecere

Anamaria Prodan / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au distrat împreună la o petrecere, alături de prieteni. Cei doi soţi au admirat dansul unuia dintre prietenii lor. Bărbatul era îmbrăcat în rochie şi a făcut show. A dansat, iar Anamaria Prodan nu a ezitat filmeze momentul şi să îl posteze pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe imagine apar şi cei doi soţi, care par extrem de relaxaţi unul în compania altuia. Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au stat unul lângă altul.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului

În ultimele luni s-a speculat că Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan ar fi în pragul divorţului. Totul a pornit de la presupusele amante pe care le-ar avea soţul vedetei. În această săptămână, Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat şi de Adrian Mititelu Jr. că are amante.

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură dură din partea lui Adrian Mititelu Junior. Acesta l-a acuzat pe soţul Anamariei Prodan că ar avea mai multe amante.

Reclamă

În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, sunt acuzaţiile dure lansate de Adrian Mititelu Jr., conform gsp.ro.

Anamaria Prodan l-a „taxat” pe Adrian Mititelu Jr

Ce urât. În sport, decenţa şi respectul trebuie să domnească ! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este numărul 1. Amante, prostituate şi beţiile îi sunt străine. Dar cui îi pasă de aşa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă. Prostituate sau amante au oamenii mici şi foarte slabi! Niciodată soţul meu nu a avut aşa ceva. Le detestă! A ridicat generaţii de fotbalişti şi i-a învăţat că familia este cel mai sfânt şi frumos lucru de pe pământ. Soţul meu este cel mai puternic bărbat. Cel mai mândru bărbat. Cel mai bun tată din Univers. Tati, noi te iubim enorm. Îţi urăm baftă multă, eşti prea mare să te uiţi în stânga şi în dreapta. Te iubim, soarele nostru„, a fost reacţia furioasă a Anamariei Prodan pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, împreună la o petrecere
  • Imaginea care răstoarnă totul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și