Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România. Prin ce a putut trece

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2023, 9:49

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România. Prin ce a putut trece

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său / Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România, George Ţucudean, a dezvăluit ce lovitură de proporţii a ratat, după ce s-a lăsat de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul golgheter al României a preluat o parte dintre afacerile „imperiului Ţucudean” şi, chiar dacă în acest moment se poate lăuda cu un hotel de lux în Arad şi o podgorie uriaşă, George a povestit ce „tun” financiar a ratat.

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Ţucudean a avut posibilitatea să cumpere un teren în zona Bucureştiului, cu 800.000 de euro şi a refuzat tranzacţia. După un timp, terenul a fost vândut cu 28 de milioane de euro, o sumă de 35 de ori mai mare.

„Am avut și «tunuri» pe care le-am irosit în viață, un teren în zona Capitalei, 16 hectare, pentru care n-am plătit 800.000 de euro, ulterior el vânzându-se cu … Ai idee cu cât? 28 de milioane de euro! Au făcut cartier de blocuri”, povestea Ţucudean, cu trei luni în urmă, pentru gsp.ro.

George Ţucudean are un hotel în Arad

Chiar şi aşa, Ţucudean continuă să facă o avere din afacerile moştenite. George a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

Reclamă

„Am avut noroc că noi dețineam clădirea. Anumite piese de mobilier sunt făcute în regim propriu, alte detalii sunt rezolvate cu oameni pe care-i cunoaștem și ne-au luat prețul corect. Una că știam care este, a doua că ei n-au vizat profitul, ci să-și pună semnătura pe ceea ce va în hotel. Da, am investit 6 milioane de euro, dar, dacă l-am fi făcut acum, costa cel puțin dublu!

Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert”, a mai spus Ţucudean.

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbalși se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Reclamă 4 / 0/3

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și