Închide meniul
Foto

Lovitura uriaşă dată de milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase: „Românul ăsta mare şi prost”

Publicat: 24 mai 2024, 14:30

Reclamă
Lovitura uriaşă dată de milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase: „Românul ăsta mare şi prost”

Lovitura uriaşă dată de milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase

Ilie Năstase, în timpul unui meci / Hepta

Milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase a dat o lovitură uriaşă. Andre Agassi va fi căpitanul nejucător al echipei Americii în disputa cu echipa Europei de la Rod Laver Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Laver Cup au anunţat oficial schimbarea pe contul de Instagram.

Lovitura uriaşă dată de milionarul celebru care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase: „Românul ăsta mare şi prost”

Vă prezentăm următorul căpitan al echipei mondiale, Andre Agassi.

Agassi va participa la Cupa Laver de anul acesta la Berlin pentru a se pregăti pentru noul său rol și pentru a fi prezentat oficial ca următorul căpitan al echipei mondiale. Mandatul său va începe cu Laver Cup San Francisco 2025”, au transmis reprezentanţii Laver Cup, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Laver Cup (@lavercup)

Reclamă
Reclamă 4

În cariera de jucător, Andre Agassi a cucerit 8 titluri de Grand Slam. După ce şi-a încheiat cariera de tenismen, Andre Agassi l-a pregătit, ca antrenor, pentru o scurtă perioadă, pe Novak Djokovic.

„Românul ăsta mare şi prost”! Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de Andre Agassi

Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de Andre Agassi a fost dezvăluit într-o autobiografie.

Andre Agassi şi-a publicat autobiografia, „Open”, în noiembrie 2009. Agassi a lucrat cu J.R. Moehringer, deţinător al unui Premiu Pulitzer, la cartea respectivă.

Reclamă

Andre Agassi s-a destăinuit în cartea respectivă în legătură cu mai multe aspecte controversate ale carierei lui. Unul dintre acestea ar fi chiar faptul că s-a drogat cu cocaină.

Agassi a povestit şi cum a decurs o întâlnire din copilărie cu Ilie Năstase. Tatăl lui Agassi, Mike, care a decedat între timp, a insistat ca „Nasty” să schimbe câteva mingi cu Ilie Năstase, care era un tenismen în vogă la acea vreme.

Năstase l-a tachinat pe Agassi, iar americanul nu a rămas dator. L-a jignit incalificabil în carte pe fostul mare tenismen român.

„Nasty” l-a poreclit „Snoopy” pe Agassi, iar asta l-a scos din minţi pe cel ce avea să ajungă numărul 1 mondial. „Îmi vine să-i dau una în nas românului ăsta mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și 45 de kilograme mai mult decât mine. Îmi arunc racheta și plec de pe teren. Să te ia naiba, Năstase”, a scris Agassi în autobiografia „Open”.

Ilie Năstase: „Nu sunt de acord cu ceea ce a făcut Agassi”

Destăinuirile lui Agassi au creat o vâlvă uriaşă în presă. Cartea s-a vândut într-un număr uriaş de exemplare. Ilie Năstase nu a comentat că a fost jignit de Agassi, însă a criticat dezvăluirea americanului, că s-a drogat cu cocaină.

Agassi a scăpat ieftin după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. A minţit într-o scrisoare că a băut apă după cineva din staff-ul lui şi a scăpat de suspendare.

Nu sunt de acord cu ceea ce-a făcut Agassi. Trebuia s-o spună atunci când a făcut-o, nu acum. E o situație negativă pentru tenis. Nu e drept ca el să dezvăluie lucrurile astea după ce s-a retras. A câștigat atâtea turnee și a recunoscut abia după. Dacă eram în locul celor de la ITF, i-aș fi retras toate trofeele. Dacă e la fel ca Armstrong? E un sportiv care a furat. E ușor să recunoști după. Nu e corect ceea ce-a făcut Agassi. Păcat, pentru că mi-a plăcut cum a jucat, dar dacă furi nu ești un campion”, declara Ilie Năstase după dezvăluirea americanului.

Andre Agassi are o avere estimată la 175 de milioane de dolari. Fostul tenismen deţine o şcoală privată. Din premiile din tenis, Agassi a adunat peste 31 de milioane de dolari.

Andre Agassi va veni în România alături de soţia lui, pentru a juca împotriva Simonei Halep şi a lui Andrei Pavel!

Andre Agassi şi soţia lui, Steffi Graf, vor veni în luna iunie a acestui an în România, pentru a evolua într-un demonstrativ, alături de Simona Halep şi Andrei Pavel.

Meciul va avea loc la Cluj, pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival. Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună 30 de turnee de Grand Slam.

A fost o surpriză foarte mare și pentru mine că m-au chemat. Mă bucur tare mult că s-au gândit la mine, mai ales în această perioadă care nu este ușoară deloc. M-am bucurat nespus pentru venirea lui Andre și a lui Steffi, pentru că sunt oameni deosebiți.

Am avut șansa să-i întâlnesc, am avut șansa să mă antrenez cu ei și am avut șansa să am discuții legate de tenis, de emoții, de presiune. Totul a fost la Las Vegas, când eram împreună cu Darren Cahill, și m-a bucurat din suflet să am șansa să împart terenul cu ei aici la noi. A fost foarte bine să fiu cu ei pe teren atunci, Steffi nu greșește deloc, slice-ul ei nu este deloc ușor de returnat.

Andre este foarte activ pe teren, se mișcă mult, îmi place foarte mult reverul lui. Eu sunt fan backhand, pentru că este și lovitura mea preferată, și când îl vedeam pe el așa natural, mi-a plăcut tare mult.

A fost o experiență deosebită și m-a ajutat tare mult ca sportiv. I-am urmărit în cariera lor, Steffi cred că a fost un model pentru toată lumea pentru abilitățile ei pe teren, mai ales cele fizice, iar Andre pentru comportamentul lui, pentru starea lui pe teren. Era un mix cu de toate și era foarte frumos de urmărit. Am și citit cartea lui, singura cap-coadă, fără oprire. Mi-a plăcut foarte mult, am înțeles foarte multe. Mi-a plăcut că nu a arătat doar partea bună și frumoasă, a arătat și toate greutățile pe care le-a avut și cum a trăit el anumite momente”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat organizatorilor de la Sports Festival.

 

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

22:30

David Popovici, printre cele cinci staruri de urmărit la Campionatele Europene de Nataţie (LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 17-23 iunie)

22:18

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024! Cât pot încasa jucătorii și oamenii din staff

22:14

LIVE TEXTSerbia – Anglia 0-1. Jude Bellingham, gol cu capul după o centrare de senzație a lui Saka!

21:59

FotoImagini de la ultimul antrenament al României, înaintea meciului cu Ucraina! „Tricolorii” au luat pulsul arenei din Munchen

21:54

Un supercomputer a prezis cum va arăta TOP 5 al celor mai buni marcatori de la EURO 2024! Un adversar al României este pe listă!

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și