Închide meniul
Foto

„Românul ăsta mare şi prost”! Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru!

Publicat: 10 aprilie 2024, 9:15

Reclamă
„Românul ăsta mare şi prost”! Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru!

Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru!

Ilie Năstase, în timpul unui meci / Hepta

Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru a fost dezvăluit într-o autobiografie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Agassi şi-a publicat autobiografia, „Open”, în noiembrie 2009. Deţinătorul a 8 titluri de Grand Slam, fost lider mondial, a lucat cu J.R. Moehringer, deţinător al unui Premiu Pulitzer, la cartea respectivă.

„Românul ăsta mare şi prost”! Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru!

Andre Agassi s-a destăinuit în cartea respectivă în legătură cu mai multe aspecte controversate ale carierei lui. Unul dintre acestea ar fi chiar faptul că s-a drogat cu cocaină.

Agassi a povestit şi cum a decurs o întâlnire din copilărie cu Ilie Năstase. Tatăl lui Agassi, Mike, care a decedat între timp, a insistat ca „Nasty” să schimbe câteva mingi cu Ilie Năstase, care era un tenismen în vogă la acea vreme.

Năstase l-a tachinat pe Agassi, iar americanul nu a rămas dator. L-a jignit incalificabil în carte pe fostul mare tenismen român.

Reclamă

„Nasty” l-a poreclit „Snoopy” pe Agassi, iar asta l-a scos din minţi pe cel ce avea să ajungă numărul 1 mondial. „Îmi vine să-i dau una în nas românului ăsta mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și 45 de kilograme mai mult decât mine. Îmi arunc racheta și plec de pe teren. Să te ia naiba, Năstase”, a scris Agassi în autobiografia „Open”.

Ilie Năstase: „Nu sunt de acord cu ceea ce a făcut Agassi”

Destăinuirile lui Agassi au creat o vâlvă uriaşă în presă. Cartea s-a vândut într-un număr uriaş de exemplare. Ilie Năstase nu a comentat că a fost jignit de Agassi, însă a criticat dezvăluirea americanului, că s-a drogat cu cocaină.

Agassi a scăpat ieftin după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. A minţit într-o scrisoare că a băut apă după cineva din staff-ul lui şi a scăpat de suspendare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt de acord cu ceea ce-a făcut Agassi. Trebuia s-o spună atunci când a făcut-o, nu acum. E o situație negativă pentru tenis. Nu e drept ca el să dezvăluie lucrurile astea după ce s-a retras. A câștigat atâtea turnee și a recunoscut abia după. Dacă eram în locul celor de la ITF, i-aș fi retras toate trofeele. Dacă e la fel ca Armstrong? E un sportiv care a furat. E ușor să recunoști după. Nu e corect ceea ce-a făcut Agassi. Păcat, pentru că mi-a plăcut cum a jucat, dar dacă furi nu ești un campion”, declara Ilie Năstase după dezvăluirea americanului.

Andre Agassi are o avere estimată la 175 de milioane de dolari. Fostul tenismen deţine o şcoală privată. Din premiile din tenis, Agassi a adunat peste 31 de milioane de dolari.

„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep

Ilie Năstase a transmis un mesaj necruţător, după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep. Fostul lider ATP a transmis că antrenorul francez a reacţionat mult prea târziu.

„Pentru mine, e prea târziu. Trebuia să și-o asume atunci. Când a mințit: atunci sau acum? Nu merge! Să lăsăm să se judece și vedem. Până atunci, nu am ce să spun”, a transmis Ilie Năstase, citat de playsport.ro.

Patrick Mouratoglou a fost audiat aproximativ 20 de minute la TAS, în procesul Simonei Halep. Francezul a venit însoţit de Candice Gohier, fizioterapeuta care i-a administrat româncei suplimentul contaminat cu Roxadustat. Ambii şi-au asumat vina pentru situaţia în care a ajuns fostul lider WTA.

Simona Halep a scăpat de suspendare după verdictul de la TAS. Românca a revenit recent în competiţii. Ea a jucat la Miami Open, unde a fost învinsă în primul tur de iubita lui Stefanos Tsitsipas, Paula Badosa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și