Închide meniul
Foto

Lovitura uriaşă pe care i-a dat-o Giovanni Becali unui cazino, după ce pierduse peste 100.000 de euro: „I-a făcut varză”

Publicat: 10 ianuarie 2024, 16:20 / Actualizat: 10 ianuarie 2024, 18:58

Reclamă
Lovitura uriaşă pe care i-a dat-o Giovanni Becali unui cazino, după ce pierduse peste 100.000 de euro: „I-a făcut varză”

Lovitura uriaşă pe care i-a dat-o Giovanni Becali unui cazino

Giovanni Becali, cu presa / Hepta

Dumitru Dragomir a dezvăluit o întâmplare uluitoare cu fostul agent FIFA Giovanni Becali. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” susţine că a asistat la un episod în care Giovanni Becali a acuzat un cazino că l-a înşelat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a mărturisit că Giovanni Becali a reuşit să plece de acolo cu o sumă dublă faţă de cea pe care o pierduse iniţial la blackjack.

Lovitura uriaşă pe care i-a dat-o Giovanni Becali unui cazino

“E de notorietate astăzi. Când eram tineri şi mergeam în cazinou, cu Piţurcă, Giovanni, Păunescu. Veneam de la un meci, am mers la cazinoul Victoria să jucăm. 

Giovanni s-a dus la o masă privată ca să jucăm blackjack. Şi pierdea peste 100.000 de euro. A luat împrumut de la toată lumea, a mai luat împrumut şi de la cazinou. 

Şi vede o carte jos în spatele crupierului: «Hoţii! Bandiţii!». Îţi dai tu seama, era cazinoul full. Atunci toată lumea venea în cazinou, mâncare gratis, băutură gratis. Acum nu ştiu, n-am mai intrat de 12 ani.

Reclamă

Revenind, a început să urle: «Să vină poliţia!». Au venit cei de la cazinou să îl întrebe ce a păţit: «M-aţi furat! Aţi jucat fără o carte pe mine. Ia uite acolo». Se uitau ăia, au văzut cartea, albi toţi la faţă.

„Le-a cerut toţi banii înapoi şi în plus”

El le-a cerut toţi banii înapoi şi în plus: «Nu vreţi să îmi daţi?». A pus mâna pe telefon şi cerea un general de poliţie, Tata Niţu era. Un om admirabil. Ăla îl trimite pe fiul lui, care era căpitan.

Cei de la cazinou au recunoscut că au greşit, că îi dau banii înapoi: «Ce bani? Arestaţi toţi.» Au dat telefon la Viena şi le-au spus ce s-a întâmplat. Cei de acolo le-au spus să îi dea banii lui Giovanni, să nu se pună cu poliţia.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni a luat banii, 100.000 plus încă pe atât şi a plecat râzând. E diabolic. Ce isteţ! Eu îi spuneam să pună cartea la loc, dar Giovanni, care e umblat prin lume, i-a făcut varză”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho: „Va fi timpul să-i dau un jucător”! Când ar putea portughezul să vină iar în România

Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho, după ce antrenorul portughez a fost filmat rostind singurul cuvânt pe care îl ştie în limba română: „Becali”.

Cunoscutul agent de jucători a precizat că are cu Jose Mourinho o prietenie de aproape 28 de ani. Giovanni Becali a spus că Mourinho îi cunoaşte bine şi pe Victor şi pe Gigi Becali.

Prietenia noastră îndelungată, de aproape 28 de ani, l-a făcut să spună asta. Dar cred că spus-o despre toată familia Becali, pentru că îi cunoaşte bine şi pe Victor, şi pe Gigi.

Da, este adevărat că are o relaţie specială cu mine. Ne sunăm, ne anunţăm, ne dăm curaj înainte de meciuri, de naţionale. Îmi e prieten, îi cunosc familia, îmi cunoaşte familia.

Am vorbit ultima dată cu două zile înainte de Sheriff – Roma. Da, pentru că aveam nevoie să vorbesc cu «capo» (n.r. şeful) marketing şi atunci el l-a chemat, i-a spus că o să-l caute Giovanni din partea lui.

Mi-a comunicat numele, un american, pentru că şi patronul de la Roma este american. Probabil luni o să vorbesc cu «capo» marketing”, declara Giovanni Becali pentru orangesport.ro.

Reclamă

Când ar putea Mourinho să vină din nou în România

Jose Mourinho a vizitat ţara noastră în 2008. Mourinho s-a întâlnit atunci cu fraţii Becali şi cu vărul acestora, Gigi. Giovanni Becali spune că ar putea să îl invite la un meci al naţionalei şi crede că portughezul va accepta invitaţia.

Cred că la un meci important al echipei României va accepta invitaţia mea. Cu ocazia asta mă va şi vizita. Probabil să facă şi o conferinţă de presă cu jurnaliştii români, care îl admiră foarte mult.

S-ar putea şi-n toamna asta dacă ne calificăm. Pentru că e şi pauza aia de cluburi, când joacă naţionalele. Cu ocazia asta poate să facă un salt până aici. Mourinho are un costum din Ardeal, de aproape de Cluj, de la Floreşti. Un prieten mi l-a făcut şi i l-am dăruit şi cred că îl ţine”, a mai spus Giovanni Becali despre Jose Mourinho pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și