Închide meniul

Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho: „Va fi timpul să-i dau un jucător”! Când ar putea portughezul să vină iar în România

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 20:57

Reclamă
Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho: „Va fi timpul să-i dau un jucător! Când ar putea portughezul să vină iar în România

Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho

Giovanni Becali şi Jose Mourinho / colaj Hepta

Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho, după ce antrenorul portughez a fost filmat rostind singurul cuvânt pe care îl ştie în limba română: „Becali”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscutul agent de jucători a precizat că are cu Jose Mourinho o prietenie de aproape 28 de ani. Giovanni Becali a spus că Mourinho îi cunoaşte bine şi pe Victor şi pe Gigi Becali.

Giovanni Becali l-a sunat pe Jose Mourinho: „Va fi timpul să-i dau un jucător”

Prietenia noastră îndelungată, de aproape 28 de ani, l-a făcut să spună asta. Dar cred că spus-o despre toată familia Becali, pentru că îi cunoaşte bine şi pe Victor, şi pe Gigi.

Da, este adevărat că are o relaţie specială cu mine. Ne sunăm, ne anunţăm, ne dăm curaj înainte de meciuri, de naţionale. Îmi e prieten, îi cunosc familia, îmi cunoaşte familia.

Am vorbit ultima dată cu două zile înainte de Sheriff – Roma. Da, pentru că aveam nevoie să vorbesc cu «capo» (n.r. şeful) marketing şi atunci el l-a chemat, i-a spus că o să-l caute Giovanni din partea lui.

Reclamă

Mi-a comunicat numele, un american, pentru că şi patronul de la Roma este american. Probabil luni o să vorbesc cu «capo» marketing”, a declarat Giovanni Becali pentru orangesport.ro.

Giovanni Becali a dezvăluit că Jose Mourinho cunoaşte bine fotbalul din România

Agentul de jucători a menţionat că antrenorul portughez cunoaşte bine fotbalul românesc. Deocamdată nu s-a pus problema să transfere un jucător român la o echipă pe care o antrenează, dar Giovanni Becali e convins că, dacă Mourinho va dori un fotbalist român, el va fi cel care va intermedia transferul.

Cunoaşte tot ce se mişcă aici, pe Borza, pe Mazilu, pe Man. Dar, deocamdată, la echipele pe unde a fost nu a putut să ia un jucător român.

Reclamă 4 / 0/3

Când se va naşte un jucător român foarte valoros şi Dumnezeu îi va da şi lui sănătate să mai antreneze încă 10 ani, dacă voi trăi şi eu încă 10 ani, atunci, probabil, va fi timpul să-i dau un jucător”, a mai declarat Giovanni Becali pentru sursa citată.

Când ar putea Mourinho să vină din nou în România

Jose Mourinho a vizitat ţara noastră în 2008. Mourinho s-a întâlnit atunci cu fraţii Becali şi cu vărul acestora, Gigi. Giovanni Becali spune că ar putea să îl invite la un meci al naţionalei şi crede că portughezul va accepta invitaţia.

Cred că la un meci important al echipei României va accepta invitaţia mea. Cu ocazia asta mă va şi vizita. Probabil să facă şi o conferinţă de presă cu jurnaliştii români, care îl admiră foarte mult.

S-ar putea şi-n toamna asta dacă ne calificăm. Pentru că e şi pauza aia de cluburi, când joacă naţionalele. Cu ocazia asta poate să facă un salt până aici. Mourinho are un costum din Ardeal, de aproape de Cluj, de la Floreşti. Un prieten mi l-a făcut şi i l-am dăruit şi cred că îl ţine”, a mai spus Giovanni Becali despre Jose Mourinho pentru sursa citată.

„Poţi să ne spui ceva în română?” Reacţie fabuloasă a lui Jose Mourinho. Singurul cuvânt pronunţat

„Poţi să ne spui ceva în română?” Reacţie fabuloasă a lui Jose Mourinho. Tehnicianul celor de la AS Roma a uimit o jurnalistă din Republica Moldova cu răspunsul său.

Antrenorul portughez a fost prezent la Tiraspol pentru meciul dintre Sheriff Tiraspol și AS Roma, câștigat de către formația italiană cu scorul de 2-1. La finalul partidei, Mourinho a oferit un răspuns fabulos la o întrebare pusă de o jurnalistă.

La finalul partidei de la Tiraspol, Jose Mourinho a răspuns tuturor întrebărilor adresate de jurnaliști, având în vedere faptul că a fost mulțumit de rezultatul partidei cu Sheriff. O jurnalistă de peste Prut l-a întrebat pe „The Special One” dacă poate pronunța un cuvânt în limba română. Răspunsul acestuia a fost unul de-a dreptul senzațional!

Reclamă

„Jurnalist: Puteți spune ceva în limba română, vă rog?
Mourinho: În română?!
Jurnalist: Da, în română.
Mourinho: Nu vorbesc limba română.
Jurnalist: Vă învățăm noi. Doar un cuvânt!
Mourinho: Cunosc doar un nume în română.
Jurnalist: Ce nume?
Mourinho: Becali!”, a fost conversația dintre Mourinho și o jurnalistă de la „Firul Ierbii”, o emisiune a Federației Moldovenești de Fotbal.

Echipa lui Mourinho, AS Roma, a fost repartizată în Grupa G a UEFA Europa League, din care face parte și campioana Moldovei Sheriff Tiraspol. Duelul din Transnistria a marcat debutul în noul sezon al Europa League pentru tehnician, care s-a întors în capitala Italiei cu toate cele 3 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și