Închide meniul
Foto

Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dărâmat! Anamaria Prodan a cedat şi a spus tot: „A venit plângând!”

Publicat: 12 iulie 2022, 21:34 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 21:23

Corina Caciuc este însărcinată cu Laurențiu Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf sunt într-o relație

Colaj Fanatik / Instagram

  • Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dărâmat
  • Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan

Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, a fost dărâmat în momentul în care a aflat secretul tatălui său. Anamaria Prodan a spus că Luca a venit plângând acasă în momentul în care a aflat că Laurenţiu Reghecampf are o relaţie extraconjugală cu Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dărâmat!

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri dureroase despre momentul în care s-a aflat că Laurenţiu Reghecampf are o relaţie extraconjugală. Anamaria Prodan spune că durerea a fost imensă în sânul familiei.

Băiatul meu cel mare, povestirile băiatului meu cel mare, care a venit acasă prima dată plângând. Și care abia l-a iertat. Și el și Bebe și copiii abia l-au iertat. Dacă el e cum bate vântul… S-a dus exact tras de curent. Toată lumea a încercat să-l tragă din vârtej, iar el mai tare se trăgea în vârtej”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Luis Lazarus.

Reclamă

Legătura incredibilă dintre iubita lui Luca Reghecampf şi amanta tatălui său, Corina Caciuc

O legătură incredibilă există între iubita lui Luca Reghecampf, Asiana Peng, şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. Cele două femei s-au născut în acelaşi oraş.

Luca Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Asiana Peng. Cei doi se înţeleg de minune şi nu ezită să arate, pe reţelele de socializare, cât de mult se iubesc. O altă poveste de iubire intensă trăieşte şi Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan.

Reclamă

O coincidenţă bizară a ieşit la iveală. Atât Asiana Peng, cât şi Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, sunt născute în Deva.

Iubita lui Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf, a avut o nouă reacție după ce mama ei a atacat-o în termeni duri pe amanta antrenorului Universității Craiova. Asiana Peng face scut în jurul Corinei Caciuc, cea care este însărcinată și urmează să nască. Cele două sunt partenere și de afaceri.

Asiana Peng i-a luat apărarea amantei lui Laurențiu Reghecampf

Asiana a reacționat categoric de îndată ce Silviana Peng a făcut-o praf pe tânăra Corina Caciuc, care este într-o relație cu Laurențiu Reghecampf. S-a delimitat de declarațiile oferite de mama ei și a postat o imagine în care apare alături de Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta gimnastă tocmai a folosit un citat al lui Ion Rațiu prin care încearcă să descrie situația din interiorul familiei. Acesta a părut a fi un mesaj îndreptat atât către mama ei, Silviana Peng, cât și spre Anamaria Prodan.

Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab„, este citatul care a fost pe placul Asianei.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani