Închide meniul

Lupii, Gogule! Câini albaștri au apărut în mijlocul orașului!!! ”Vom încerca să-i prindem!”

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 7:59

Lupii, Gogule! Câini albaștri au apărut în mijlocul orașului!!! ”Vom încerca să-i prindem!”

Culoarea câinilor albaștri ar putea proveni de la sulfatul de cupru păstrat, încă, în fabrica abandonată

  • Până acum șase ani, acolo a funcționat o uzină chimică
  • Echipa de fotbal in localitate chiar așa se numește: ”Chimic Dzerjinsk”

Câteva imagini, precum și două filmulețe postate pe siteurile de socializare din Rusia au început să facă înconjurul lumii. Este vorba despre o haită de câini… comunitari, de culoare… albastră!!! La început, patrupezii au fost văzuți lângă o fabrică abandonată din Dzerjinsk, regiunea Nîjni Novgorod, Rusia, însă, mai apoi, prezența lor a fost sesizată și pe străzile din centrul orașului cu 261.000 de suflete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum șase ani, acolo a funcționat o uzină chimică, închisă din cauza problemelor financiare. Specialiștii cred că această culoare provine de la sulfatul de cupru, utilizat în locul respectiv. Substanța respectivă poate cauza iritații, precum și arsuri pe piele.

Reclamă

”Purtăm discuții cu cei din fabrică, încercăm prinderea lor, pentru a vedea exact acuzele”, au spus autoritățile. Andrei Misliveț, ultimul director al uzinei, a confirmat faptul că acolo se mai găsesc depozite de sulfat de cupru. ”Probabil că animalele s-au tăvălit în acesta”, a presupus el. Unii internauți au glumit: ”Cățeii seamănă cu personajele din desene animate”, dar au fost, rapid, liniștiți: ”Nu e nimic de râs! E vorba despre o catastrofă ecologică, nu de poante!”. Interesant este faptul că echipa locală de fotbal, din cea de-a treia ligă sovietică, se numește chiar așa, ”Chimic Dzerjinsk”. Conform activiștilor de mediu, fabrica ”Dzerjinskoie Orgsteklo”, închisă acum șase ani, a fost una dintre marii poluatori din zonă.

Câinii de culoare albastră au mai fost văzuți în Bombay, India, de asemenea o zonă cu risc chimic imens…

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lesia Tsurenko, noi dezvăluiri teribile, la Australian Open 2024
Tenis • 20 ian., 14:55
Lesia Tsurenko, noi dezvăluiri teribile, la Australian Open 2024: „A pierdut 55 de kilograme”
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani
Fotbal • 17 ian., 12:29
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera”
Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului
Fotbal extern • 6 ian., 22:27
Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului! Rusia ar fi „cumpărat” meciuri la Campionatul Mondial din 2018
Naționala Rusiei revine în Europa
Fotbal extern • 21 dec., 21:04
Naționala Rusiei revine în Europa! UEFA și-a dat acordul pentru meciul din luna martie
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în Rusia
FIGHT • 8 dec., 18:57
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în această seară