Închide meniul

Luptă aprinsă pentru primul loc în Campionatul Național de Raliuri. 59 de echipaje s-au înscris pentru etapa din Bucovina

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 18 iunie 2022, 10:38 / Actualizat: 18 iunie 2022, 12:44

Luptă aprinsă pentru primul loc în Campionatul Național de Raliuri. 59 de echipaje s-au înscris pentru etapa din Bucovina

Simone Tempestini a urcat pe 3 în Europeanul de raliuri, dar are emoții pe plan intern, acolo unde a cedat fotoliul de lider etapa trecută

FRAS

Simone Tempestini a urcat pe 3 în Europeanul de raliuri, dar are emoții pe plan intern, acolo unde a cedat fotoliul de lider etapa trecută, iar acum, în Bucovina, caută victoria pentru a reveni pe prima poziție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un total de 59 de echipaje s-au înscris la cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Raliuri, care are loc în acest weekend pe asfaltul din Bucovina, inclusiv pe faimosul drum TransRarău. Runda consemnează și revenirea veteranului Dan Gîrtofan, absent în startul sezonului.

Abandonul din Argeș l-a făcut pe Tempestini să ajungă pe 3 în clasament, fiind depășit de Andrei Gîrtofan și Sebastian Barbu, ambii fiind confirmați și pe lista de start a raliului care începe vineri după amiază.

Misiunea lui Tempestini rămâne dificilă, având de înfruntat șase modele cu configurație Rally2. Pilotul de la Napoca Rally Academy rămâne la fel de încrezător că poate lua titlul cu modelul Porsche 997 RGT, o mașină gândită mai mult pentru circuit.

“E o etapă pe care abia o aștept. E pentru prima oară când sunt în Bucovina, am văzut că probele sunt interesante și dificile în același timp, dar tocmai asta ne motivează”, a spus Tempestini, de șase ori campion național absolut la numai 27 de ani.

Reclamă

Ediția de anul trecut, care a consemnat revenirea Raliului Bucovinei în calendarul FRAS, a fost câștigată de Sebastian Barbu. La ediția precedentă, din 1987, s-a impus chiar tatăl lui Sebastian Barbu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și