Închide meniul

„M-a rugat să mă abțin!”. Ioana Năstase a primit interzis la armăsarul Cezar. Familia se teme pentru sănătatea ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2023, 15:55

„M-a rugat să mă abțin!. Ioana Năstase a primit interzis la armăsarul Cezar. Familia se teme pentru sănătatea ei

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion / AS.ro

Ioana Năstase a primit interzis la armăsarul Cezar. Cea de-a cincea soţie a fostului mare jucător de tenis, Ilie Năstase, este gata să renunţe la marea ei pasiune, călăria. Femeia în vârstă de 46 de ani a fost avertizată de familie că ar putea avea de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soția lui Ilie Năstase este mare fan al echitației, iar „Nasty” a cedat insistențelor ei și i-a cumpărat, în 2022, un armăsar. A plătit 25.000 de euro pentru cel care a primit numele Cezar. La această sumă s-a adăugat și echipamentul de călărie care a costat 3.500 de euro.

Ioana Năstase a primit interzis la armăsarul Cezar

În vara anului trecut, Ioana Năstase a trecut prin momente de panică. În timpul orelor de călărie, a fost aruncată din şa de armăsar. Acum, a fost avertizată chiar de fratele lui Ilie Năstase că ar putea avea probleme.

Ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul lui august, anul trecut, a fost doar punctul culminant. Au mai existat câteva episoade de neînțelegeri și până atunci. Mi-a mai făcut figuri și altădată. Însă altceva mi-a dat de gândit.

De câteva săptămâni bune, cumnatul meu are un mesaj clar pentru mine. Și, anume, m-a rugat să mă abțin să mai fac ședințe de călărie cu Cezar! Ultima dată când ne-am întâlnit a venit direct la mine, m-a privit în ochi și mi-a spus că mă roagă să renunț la călărie. ‘Nu te mai urca pe cal!’, a sunat atenționarea acestuia”, a declarat soţia lui Ilie Năstase pentru playtech.ro.

Reclamă

Ioana Năstase se teme de o presimţire pe care a avut-o cumnatul ei şi a decis să ţină cont de sfaturile primite de la fratele mai mare al lui Ilie Năstase.

M-a surprins acum câteva săptămâni cu acest mesaj, cu totul neașteptat pe care mi l-a dat. Nu am înțeles prima data de ce a făcut-o, dar a revenit cu același lucru și în urmă cu câteva zile. Și atunci i-am acordat o cu totul altă atenție. Costică poate avea o presimțire și am decis să-i dau curs avertismentului primit din partea sa!

Costică Năstase e un om aparte, un om deosebit, cu multă experiență în creșterea animalelor și a cailor, în mod special. Așa că a atunci când a revenit cu aceeași rugăminte, am înțeles că nu de glumit. La 90 de ani, Costică e un om fresh. E o plăcere să stau de vorbă cu el, să ne sfătuim pe diverse subiecte. Îmi doresc să am parte cât mai mult timp de compania sa și regret că nu l-am putut cunoaște mai devreme„, a mai spus Ioana.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Năstase se duce de trei sau patru ori pe lună, la Brașov, la centrul de echitație unde își ține armăsarul. Face naveta de la București sau Constanța.

Ioana Năstase a fost în pragul disperării de Sărbători: „Cineva vrea să-mi facă rău!”

Ioana Năstase n-a mai suportat să audă criticile celor din jur și a rupt tăcerea înainte de Sărbători. Femeia de 46 de ani spune că nu face exces când bea alcool. În plus, soția lui „Nasty” a dezmințit și scenariul conform căruia fostul mare jucător de tenis ar „pompa” bani pentru ea.

Ioana Năstase spune că fiul ei este afectat din cauza informațiilor apărute în spațiu public despre familia lor.

Ceva se întâmplă, îți pot zice! Eu am spus-o și o repet. Eu nu consum alcool, doar jumătate de pahar de alcool și atât. Fiul meu este foarte afectat de tot ce se întâmplă. O să descopăr cine vrea să îmi facă rău.

Eu nu înțeleg de ce unii spun că pompează Ilie bani pentru mine. Eu sunt soția lui Ilie, eu nu sunt nici amanta, nici iubita lui. Ilie îmi ia pentru că vrea el, nu pentru că îi cer eu. Repet, ce, sunt amanta lui? Sunt soția lui!”, a spus Ioana Năstase, pentru click.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și