Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, în pragul disperării de Sărbători: „Cineva vrea să-mi facă rău!”. Anunțul făcut de soția lui Ilie Năstase

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2022, 17:41

Reclamă
Ioana Năstase, în pragul disperării de Sărbători: „Cineva vrea să-mi facă rău!”. Anunțul făcut de soția lui Ilie Năstase

Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP

Facebook

Ioana Năstase se află în pragul disperării de Sărbători. Soția lui Ilie Năstase a tras un semnal uriaș de alarmă în legătură cu zvonurile conform cărora ar consuma alcool peste măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase n-a mai suportat să audă criticile celor din jur și a rupt tăcerea, cu două zile înainte de Crăciun.

Ioana Năstase, în pragul disperării de Sărbători: „Cineva vrea să-mi facă rău!”

Femeia de 46 de ani spune că nu face exces când bea alcool. În plus, soția lui „Nasty” a dezmințit și scenariul conform căruia fostul mare jucător de tenis ar „pompa” bani pentru ea.

Ioana Năstase spune că fiul său este afectat din cauza informațiilor apărute în spațiu public despre familia lor.

„Ceva se întâmplă, îți pot zice! Eu am spus-o și o repet. Eu nu consum alcool, doar jumătate de pahar de alcool și atât. Fiul meu este foarte afectat de tot ce se întâmplă. O să descopăr cine vrea să îmi facă rău.

Reclamă

Eu nu înțeleg de ce unii spun că pompează Ilie bani pentru mine. Eu sunt soția lui Ilie, eu nu sunt nici amanta, nici iubita lui. Ilie îmi ia pentru că vrea el, nu pentru că îi cer eu. Repet, ce, sunt amanta lui? Sunt soția lui!”, a spus Ioana Năstase, pentru click.ro.

Ilie și Ioana Năstase pleacă la Poiana Brașov, de Sărbători: „Nu avem probleme”

Ioana și Ilie Năstase au trecut peste perioada tumultoasă, în care s-a discutat inclusiv despre divorț. Apele s-au liniștit între timp, iar fostul tenismen a dezvăluit că vor petrece Sărbătorile de iarnă la munte.

„O să mergem la Poiana Brașov de Sărbători. Normal că o să merg și o să fiu alături de soția mea, cu cine vreți altcineva? O să mai iau pisica, cățelul cu noi. Noi facem bine, suntem bine. Nu avem probleme”, a declarat Ilie Năstase, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie și Ioana Năstase formează un cuplu de 4 ani, iar de 3 ani sunt căsătoriți.

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan

Recent, Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a precizat că MApN poate analiza faptele şi să găsească o formă de sancţionare pentru Ilie Năstase care a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins când conducea băut.

Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligaţia ca în permanenţă să pună în acord felul în care se raportează la ceilalţi cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziţia în stat sau recunoaşterea mondială sau internaţională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a afirmat Angel Tîlvăr, vineri la digi24.ro.

Întrebat dacă există vreo cale din partea MApN ca Ilie Năstase să fie tras la răspundere, Angel Tîlvăr a răspuns: „Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancţionăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a completat ministrul Apărării.

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Aceasta nu este prima dată când Năstase a fost găsit la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea, el a adresat injurii unei jurnaliste.

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului. După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

În iulie 2019, Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și