Închide meniul
Foto

„M-am simţit jenată şi ruşinată, pe de o parte!” Mesajul femeii din Ucraina pentru bărbatul român care i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2022, 11:35 / Actualizat: 6 aprilie 2022, 13:29

Yulia Chernitskaya

Yulia Chernitskaya, reacţie emoţionantă după ce a plecat din Ucraina şi s-a refugiat în România

Colaj Facebook Yulia Chernitskaya

  • Yulia Chernitskaya, mesaj pentru bărbatul care i-a dat bani
  • Yulia Chernitskaya ar vrea să îi înapoieze banii

 

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness din Ucraina care a fugit din calea războiului şi s-a refugiat în România, a făcut un anunţ surprinzător despre bărbatul care i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie. Aceasta a spus că ar vrea să îl întâlnească pe bărbat pentru a-i returna banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulia Chernitskaya: „M-a luat cu totul prin surprindere”

Acel om a făcut ceva care m-a luat cu totul prin surprindere, nimeni nu mi-a dat vreodată bani pe stradă. M-am simțit jenată și rușinată, pe de o parte, dar am avut și un sentiment de recunoștință care pur și simplu m-a copleștit.

El a văzut că sunt bine îmbrăcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua. Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o„, a spus Yulia pentru fanatik.ro.

Reclamă

Postarea antrenoarei din Ucraina care s-a viralizat

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută în România după ce un român i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie şi a început să plângă. Antrenoare de fitness pare că şi-a găsit liniştea în România, alături de cei patru copii.

Yulia este profesoară de fitness şi are un site în care îi ajută pe urmăritorii ei cu programe pentru slăbit. Are peste 100.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Reclamă

Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Reclamă 4 / 0/3

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România
Diverse • 13 nov., 17:36
FOTO
„Mi-am îndeplinit visul!” Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România
Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România
Diverse • 23 iun., 12:34
FOTO
Din ce face acum bani femeia superbă care a primit 200 de lei de la un român de 65 de ani, într-o benzinărie
Oleksander Usyk
Extra • 2 iul., 10:47
Oleksander Usyk, pregătit să revină pe frontul din Ucraina: „Mă voi întoarce imediat”
Vladimir Putin a participat la parada de Ziua Victoriei
Extra • 3 iun., 8:51
Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin, un şahist rus care îl susţine pe liderul de la Kremlin
Diverse • 29 mai, 15:41
Anunțul disperat al negociatorilor Ucrainei. Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Este un barbar!”