Închide meniul
Foto

„M-aş însura cu tine la orice oră!” Prietena lui Ion Ţiriac, asaltată de bărbaţi: „Te pup dulce”

Reclamă

Publicat: 12 februarie 2023, 18:22

„M-aş însura cu tine la orice oră!” Prietena lui Ion Ţiriac, asaltată de bărbaţi: „Te pup dulce”

Laurette Atindehou este prietena lui Ion Ţiriac

Colaj Laurette - Ion Ţiriac

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Ţiriac, este asaltată de bărbaţi cu mesaje pe reţelele de socializare. Frumoasa mulatră face senzaţie pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, iar fanii sunt în extaz. Frumoasa mulatră este asaltată cu mesaje din partea bărbaţilor la fiecare postare.
Unul fan şi-a luat inima în dinţi şi i-a făcut o ofertă fabuloasă lui Laurette.

Prietena lui Ion Ţiriac, asaltată de bărbaţi

M-aş însura cu tine la orice oră!„, i-a transmis fanul. Alţi fani nu ezită să îi facă complimente. „Eşti foarte sexy. Te pup dulce!„, i-a scris un alt fan.

Laurette Atindehou, prietena de „suflet” a lui Ion Ţiriac, în cel mai greu moment al vieţii

Celebra Laurette, cea care a spus totul despre relația cu Ion Țiriac, s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că motivul ar fi legat de infidelitatea lui Magaye Gueye.

”Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri.

Reclamă

În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette, citată de spynews.ro.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și