Închide meniul

„Mă faceţi să plâng!” Soţia lui Nelu Ploieşteanu a cedat. Mesaj pentru un artist celebru din România: „Să nu se supere, dar nu pot”

Publicat: 17 mai 2021, 17:02

Reclamă
„Mă faceţi să plâng! Soţia lui Nelu Ploieşteanu a cedat. Mesaj pentru un artist celebru din România: „Să nu se supere, dar nu pot

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a răbufnit | Sursa:Adevărul

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a răbufnit | Sursa:Adevărul

După moartea lui Nelu Ploieşteanu, mai mulţi artişti au anunţat că vor să interpreteze piesele care l-au consacrat pe regretatul lăutar. Toţi s-au lovit de refuzul ferm al familiei. Şoţia lui Nelu Ploieşteanu a avut un mesaj pentru Damian Drăghici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Nelu Ploieşteanu, mesaj pentru Damian Drăghici

Nu doresc nici eu așa ceva, sunt melodiile lui, el le-a cântat. Cine poate să aibă vocea lui, că mă faceți să plâng. Cine poate să aibă?! Domnul Damian Drăghici să nu se supere, dar nu pot, nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”, a declarat Elena Ploieșteanu, conform AntenaStars. Nelu Ploieşteanu a fost unul dintre lăutarii preferaţi ai marilor sportivi ai României.

Ultima mare dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu

Ultima sa dorinţă a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiului său. Nelu Ploieşteanu n-a apucat să îşi îndeplinească ultima dorinţă. El ar fi vrut să apindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiţă, înmormântat la cimitirul Stăuleşti.

Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira”, a dezvăluit un cadru medical, citat de sursa menţionată mai sus.

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a fost internat în stare gravă, infectat cu noul coronavirus. Marele artist s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și