Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea a postat cel mai „fierbinte” videoclip şi fanii au luat-o „razna”: „O zeiţă!”

Publicat: 4 aprilie 2024, 16:52 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 18:49

Reclamă
Mădălina Ghenea a postat cel mai „fierbinte” videoclip şi fanii au luat-o „razna”: „O zeiţă!”

Mădălina Ghenea a postat cel mai "fierbinte" videoclip

Mădălina Ghenea/ Colaj Instagram

Mădălina Ghenea a postat cel mai „fierbinte” videoclip şi fanii ei au luat-o „razna”. Aceştia au numit-o ca fiind „zeiţă”, pentru ipostaza provocatoare în care s-a lăsat filmată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea s-a despărţit recent de tenismenul Grigor Dimitrov. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni şi erau de nedespărţit.

Mădălina Ghenea a postat cel mai „fierbinte” videoclip

Mădălina Ghenea a postat un videoclip de pe un vas, pe contul ei oficial de Instagram, unde este urmărită de peste un milion de persoane. Aceasta era îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră, şi s-a lăsat filmată în timp ce se spăla (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Fanii au reacţionat imediat în comentarii la postarea care a strâns peste 25.000 de aprecieri, în 20 de ore de la postare.

„Acum ştiu că zeiţele se spală aşa”, „Nu e nevoie să fii atât de frumoasă”, „Sunt mereu în dubii dacă eşti reală sau e doar o versiune a frumuseţii”, „Eşti o zeiţă” şi „Superbă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mădălina Ghenea.

Reclamă

De asemenea, frumoasa româncă a răspuns unui comentariu. „Acum ştiu că zeiţele se spală aşa”, a fost comentariul lăsat de un fan, iar românca a replicat imediat: „Duş de două ore”.

Mădălina Ghenea are 36 de ani şi este stabilită în Italia, de mai mulţi ani, acolo unde este extrem de cunoscută. Românca a avut mai mulţi iubiţi celebri de-a lungul timpului, printre care şi Gerard Butler, şi are un copil alături de Matei Stratan, un om de afaceri român.

Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are

Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are încă din copilărie. Celebrul fotomodel român a dezvăluit ce echipă din România susţine.

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai de succes modele din lume. Într-un interviu acordat pentru presa din Italia, Mădălina Ghenea a vorbit despre copilăria sa. Fotomodelul le-a spus italienilor cu ce echipă din România ţine, dar şi drama trăită de tatăl său.

Tatăl Mădălinei Ghenea a jucat fotbal, dar o accidentare l-a făcut să pună capăt carierei.

Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă„, le-a spus Mădălina Ghenea italienilor, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și