Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are. Drama trăită de tatăl său

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 10:55

Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are. Drama trăită de tatăl său

Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă

Colaj Instagram

Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are încă din copilărie. Celebrul fotomodel român a dezvăluit ce echipă din România susţine. (VEZI IMAGINI HOT CU MĂDĂLINA GHENEA ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălimna Ghenea este una dintre cele mai de succes modele din lume. Într-un interviu acordat presei din Italia, Mădălina Ghenea a avorbit despre copilăria sa. Foromodelul le-a spus cu ce echipă din România ţine, dar şi drama trăită de tatăl său.

Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are

Tatăl Mădălinei Ghenea a jucat fotbal, dar o accidentare l-a făcut să pună capăt carierei.

Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă„, le-a spus Ghenea italienilor, conform digisport.ro.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are aproape 1.3 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul. În GALERIA FOTO de mai jos vezi cine sunt vedetele care au prins TOP 10.

Reclamă 4 / 0/3

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

În octombrie au apărut primele zvonuri că s-a produs „ruptura” între Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov, după aproape o jumătate de an de relaţie. Informaţia a fost oferită de jurnaliştii de la tennistonic.com. Ghenea şi Dimitrov şi-au şters de pe reţelele sociale toate imaginile „fierbinţi” în care apăreau împreună. Mai mult, nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și