Close
Foto

Mama lui Cristi Borcea a ajutat-o pe Mihaela Borcea să îi dea o lovitură decisivă Valentinei Pelinel. Decizia luată de femeia de 72 de ani

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 4 august 2022, 12:30

Mama lui Cristi Borcea a ajutat-o pe Mihaela Borcea să îi dea o lovitură decisivă Valentinei Pelinel, care ar fi vrut să o scoată pe prima soţie a soţului său din afacerile familiei.

Reclamă
Mihaela Borcea, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Mihaela Borcea, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Colaj Instagram

Una dintre marile mize ar fi fost ca Mihaela Borcea să nu mai aibă nicio implicarea în afacerea de pe litoral. Mai mult, Mihaela Borcea nu numai că nu a ieşit din afacerile familiei, ci şi-a asigurat implicarea pentru o lungă perioadă.

Reclamă

Astfel, după cum anunţă ziuaconstanta.ro, Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Cristi Borcea de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, susţine sursa citată.

Mama lui Cristi Borcea a avut un cuvânt decisiv de spus

Elena Borcea, în calitate de acţionar majoritar al firmei care administrează hotelul de pe litoral, a luat decizia să îi prelungească fostei sale nurori mandatul de administrator unic al hotelului de pe litoral până în 2027, scrie playtech.ro.

Reclamă

Astfel, Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina şi prima soţie a omului de afaceri lucrează împreună.

Cel mai elocvent exemplu este hotelul de pe litoral, acolo unde atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea sunt implicate. Oficial, Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea se înţeleg perfect şi nu ar fi fost nicio preblemă între ele.

Mihaela Borcea a rupt tăcerea după ce Valentina Pelinel a vrut să îi dea lovitura decisivă

În cadrul unui interviu, Mihaela Borcea a vorbit despre cât de important este hotelul de pe litoral pentru ea.

Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zona, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici„, a spus Mihaela Borcea pentru click.ro.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
11
aug.
23:30
Dan Petrescu, în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0: „Sunt praf! E o victorie tragică!”
11
aug.
23:21
FCSB – Dunajska Streda 1-0. Bogdan Rusu, după laudele lui Gigi Becali: „Mă bucur că spune asta!” Ce a spus despre Octavian Popescu
11
aug.
23:14
Nicolae Dică, cu gândul la play-off-ul Conference League după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Vrem calificarea!”
11
aug.
23:13
Mirel Rădoi, extrem de bucuros după debutul perfect la Universitatea Craiova! Ce a spus despre Hapoel Beer Sheva
11
aug.
23:03
Răspunsul lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali a spus că aşteaptă mai mult de la el: „Este normal, am luat şi numărul 10!” Ce i-a transmis Florinel Coman
11
aug.
22:54
FCSB – Viking, în playoff-ul Conference League. Când se joacă meciurile
11
aug.
22:45
Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!”
11
aug.
22:39
Hapoel Beer Sheva, ultimul obstacol din drumul Universității Craiova către grupele Conference League! Oltenii, dublă “de foc” cu vicecampioana Israelului
11
aug.
22:38
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Mai trebuiau goluri! El m-a impresionat cel mai mult!”
11
aug.
22:21
Universitatea Craiova – Zorya 3-0. Debut de vis pentru Mirel Rădoi! Oltenii au întors rezultatul din tur și s-au calificat în play-off-ul Conference League
Close