Închide meniul
Foto

Mama „Prinţişorului Craiovei” este de o frumuseţe uimitoare şi poate fi confundată cu fiica sa

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 14:44 / Actualizat: 3 octombrie 2023, 19:54

Mama „Prinţişorului Craiovei” este de o frumuseţe uimitoare şi poate fi confundată cu fiica sa

Ileana Mititelu este de o frumuseţe uimitoare

Colaj Facebook

Mama „Prinţişorului Craiovei” este de o frumuseţe uimitoare şi poate fi confundată cu fiica sa. Ileana Mititelu, soţia patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, arată fenomenal şi poate fi confundată şi cu fiica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ileana şi Adrian Mititelu au împreună doi copii: pe Adrian Mititelu Jr. şi pe Gabriela. Spre deosebire de soţul şi fiul ei, Ileana Mititelu este o persoană mai retrasă, care stă departe de lumina reflectoarelor.

Mama „Prinţişorului Craiovei” este de o frumuseţe uimitoare şi poate fi confundată cu fiica sa

În rarele sale apariţii publice, Ileana Mititelu atrage toate privirile cu aspectul său de adolescentă. Ileana şi Adrian Mititelu au trecut prin multe obstacole, mai ales în perioada în care omul de afaceri a fost la închisoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI ADRIAN MITITELU, DAR ŞI CU FIICA LUI)

Unul dintre puținele momente în care soția lui Adrian Mititelu a ieșit în evidență a avut loc în 2020, când patronul de la FC U Craiova 1948 a fost arestat.

Condamnat pentru fraudă fiscală, Mititelu a stat în spatele gratiilor timp de 2 ani și 6 luni. Omul de afaceri a fost eliberat în iulie 2022.

Reclamă

Ileana a trăit clipe de coșmar în seara în care Adrian Mititelu a fost arestat. Polițiștii l-au scos din casă, în cătușe, pe patronul de la FC U Craiova, sub privirile soției sale.

Cuprinsă de spaimă, Ileana Mititelu a încercat din răsputeri să-i convingă pe oamenii legii că soțul său e nevinovat.

„E nevinovat. De ce l-a luat? E nevinovat. Nu! De ce, dacă e nevinovat?! De ce, ce a făcut?!”, a strigat Ileana, în disperare, în timp ce polițiștii îl urcau în mașină pe Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul transmis de Ileana Mititelu când FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1

Ulterior, în momentul în care FC U Craiova 1948 a obținut promovarea în Liga 1, în luna mai a anului 2021, Ileana a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Adrian Mititelu încă era arestat și n-a putut sărbători cum se cuvine marea performanță a echipei sale, alături de jucători și familie.

„Adi, trebuia sa fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite ca după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta. Din păcate, acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând că așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar «Nu mor leii când vor câinii».

Ce nu știu ei este ca tu ești omul care nu renunță niciodată pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător. Te așteptăm acasă cât mai repede și mai puternic decât te știm cu toții! Felicitări pentru această mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această echipă adevărată! Te iubim enorm”, a scris Ileana Mititelu, pe contul de Facebook.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și