Închide meniul
Foto

„Mama ta își dorește să fie bunică!” Sarah a vorbit despre momentul când va avea copii. Fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri intime

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2023, 9:41

Sarah Dumitrescu, într-un interviu pentru as.ro

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a vorbit despre momentul când va avea copii

Sarah Dumitrescu, într-un interviu pentru as.ro

  • Sarah a vorbit despre momentul când va avea copii
  • Fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri intime

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a vorbit despre momentul când va avea copii. Tânăra de 23 de ani a făcut dezvăluiri intime. Ce a spus despre posibilitatea de a deveni mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a precizat că își dorește să aibă copii, dar este concentrată momentan pe cariera în baschet. Nu se vede devenind mamă în următorii ani. Pe de altă parte, crede că sora ei Rebecca îi va dărui primii nepoți Anamariei Prodan.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a vorbit despre momentul când va avea copii

„Nu ştiu ce să zic…Nu cred că e în viitor pentru mine, cel puţin acum. Nu sunt pregătită. Îmi doresc copii, dar cred că îmi doresc o carieră puţin mai mult. Nu ştiu, Rebeca poate”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan învaţă la universitatea care a fost înfiinţată în urmă cu 121 de ani. Sarah se apropie de absolvire. A ajuns în SUA încă de la vârsta de 14 ani.

Reclamă

Cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu

Fiica Anamariei Prodan a vorbit la superlativ despre tatăl său, Tiberiu Dumitrescu. Tânăra de 23 de ani a spus că tatăl său este idolul ei.

Sarah Dumitrescu a declarat că nu a întâlnit niciodată o persoană precum Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a moștenit pasiunea acestuia, baschetul. Fiica Anamariei Prodan vrea să-i îndeplinească marele vis tatălui ei și să ajungă o jucătoare de top.

„Cred că tata este idolul meu, am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost langa mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își traiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a divorțat de Tiberiu Dumitrescu și s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, dar nici mariajul cu antrenorul de fotbal nu a funcționat.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness

Pe de altă parte, fiica cea mică a Anamariei Prodan este nelipsită de la sala de fitness. Sarah Dumitrescu îşi forţează revenirea pe terenul de baschet. Este aşteptată la Cal Poly Mustangs, clubul din Statele Unite la care este legitimată.

Tânăra de 23 de ani a avut un 2022 de coşmar. S-a accidentat pentru a treia oară, la genunchi, în perioada în care se antrena alături de lotul naţional. A avut nevoie urgentă de o operaţie la o clinică din Cluj-Napoca.

Sarah e pe ultima sută de metri cu recuperarea. S-a antrenat şi la baza de pregătire a lui FCSB, clubul patronat de Gigi Becali. În prezent, Anamaria Prodan nu are deloc o relație bună cu latifundiarul din Pipera.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”