Închide meniul

Marcel Vela a dezvăluit când și de unde și-a luat celebra geacă de piele: "Era destul de frig și am intrat într-un magazin"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 15:24

Reclamă
Marcel Vela a dezvăluit când și de unde și-a luat celebra geacă de piele: "Era destul de frig și am intrat într-un magazin"

Faceboo Marcel Vela

Marcel Vela este ministrul de Interne

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, Marcel Vela a dezvăluit de unde și-a luat celebra geacă de piele, cu care a apărut la conferințele de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decembrie am fost într-o vizită în misiunea din Afganistan. Era destul de frig și am intrat într-un magazin din baza militară din Kabul și mi-am luat geaca. Mai am una la birou, de pilot”, a spus Marcel Vela la emisiunea lui Dan Capatos.

Sportivii reiau antrenamentele pe 15 mai

Sportivii de performanță își pot relua antrenamentele din 15 mai. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Klaus Iohannis. Măsurile de relaxare se referă în special la fotbaliști, care se antrenează în aer liber. Nu de același tratament vor avea parte jucătorii de tenis, printre care și Simona Halep, care se află în izolare la București. Marcel Vela a vorbit despre motivele pentru care jucătorii de tenis vor trebuie să mai aștepte până să își reia activitatea.

Tenisul este, oarecum, individual, dacă îl luați așa, dar este un sport de echipă. Cel care joacă tenis în zona profesionistă are și antrenor. Riscul epidemiologic pentru tenis în 15 mai este ridicat pentru că o parte importantă se petrece în interior. Dar, probabil, într-o etapă viitoare de relaxare, va fi și tenisul”, a mai spus Marcel Vela.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și